Af Nadia Guldbæk Welch - 14/02-18 16:08

Træneren afslører alle hemmelighederne bag: Sådan tabte verdenskendt skuespiller knap 30 kiloTræneren afslører alle hemmelighederne bag: Sådan tabte verdenskendt skuespiller knap 30 kilo

Blake Lively har hverken været på en hård slankekur eller fået forbud mod at spise usunde ting.

storybild

Blake Lively har brugt 14 måneder på at tabe sig, efter hun fødte sit andet barn. (Billede: LUCAS JACKSON)

30-årige Blake Lively har knoklet de sidste 14 måneder for at komme i form, og nu afslører hendes træner Don Saladino, hvordan hun har båret sig ad.

Og et af de vigtigste fokuspunkter har været skuespillerindens kost, fortæller Don Saladino til E! Online. Blake Lively har dog hverken været på en hård slankekur eller fået at vide, hun slet ikke måtte røre slik eller kage.

Derudover har skuespillerinden ikke været på en bestemt kostplan, da den ville være svær at følge med hendes travle hverdag.I stedet har hun sammen med Don Saladino haft fokus på, at hendes mad skulle være af god kvalitet, ligesom hun såvidt muligt har holdt sig fra junk og forarbejdede fødevarer.

Derudover drikker Blake Lively ikke alkohol, men hun har ikke fået forbud mod hverken kulhydrater eller bestemte fødevarer. For Don Saladino går ikke ind for, at man skærer stort i kaloriemængden.

»Jeg tror, at man tror, at man er nødt til virkelig at skære i kaloriemængden for at tabe sig. Men det der sker er, at du har en person som er vant til at få kager, pizza eller pasta og nærmest sulter dem. Så nu 'fjerner' du alt. Ikke bare den mad de elsker, men mad generelt. Jeg tror på, at maden er som medicin. Jeg tror på, at man stadig kan få en betydelig mængde kalorier, proteiner, kulhydrater og fedt til at fodre kroppen med og stadig forbrænde fedt. Det er det, vi har gjort med Blake. Vi har ikke sat Blake på en eller anden sindssyg og striks diæt. Det er ikke sådan, hun er. Det er ikke sådan, hun vil have folk tror, hun er. Hun nyder at spise lækker mad ligesom alle andre,« fortæller Don Saladino.

Blake Lively viste selv sin krop frem på Instagram mandag aften, hvor hun fortalte, at hun har tabt 27 kilo de sidste 14 måneder. Det er sket, efter hun i september 2016 fødte sit andet barn.

Don Saladino fortæller, at Blake Lively har spist efter 'alt med måde'-princippet, ligesom hun også flittigt har besøgt træningscenteret fire eller fem gange om ugen.

Nogle gange har det været i en time, andre gange kun en halv, alt afhængig af hvad hun har haft tid til. Hun har både trænet alene og med sin træner, ligesom de har vekslet mellem styrketræning og konditionstræning.

Og Blake Lively ønskede netop ikke et 'quick fix', men var klar over, det ville tage tid, ligesom at der ikke blev skåret på kulhydraterne, da det er det 'værste du kan gøre' ifølge Don Saladino.

Han forklarer det med, at man dermed også fjerner vand fra kroppen, og dermed dehydrerer man musklerne. Man taber sig, men i det sekund man så spiser 'dårlige' kulhydrater, opstår der vand i kroppen igen.

Don Saladino vil ikke gå i detaljer med, hvad Blake Lively præcist har spist men siger, at generelt skal måltider bestå af proteiner, kulhydrater og grøntsager, ligesom han beder sine kunder spise tre hovedmåltider og to shakes på en dag.

Blake Lively blev for alvor kendt i rollen som Serena van der Woodsen i hitserien Gossip Girl, der blev sendt fra 2007 til 2012.

Privat er hun gift med den 41-årige skuespiller Ryan Reynolds, som hun mødte under optagelserne til filmen Green Lantern i 2011. Sammen har parret to døtre: James fra december 2014 og Ines fra september 2016.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx