Af Lars Dinesen - 05/01-18 19:45

Kun iført trusser: Topløs Kim Kardashian deler foto fra sengenKun iført trusser: Topløs Kim Kardashian deler foto fra sengen

Så står vi op!

storybild

Arkivfoto. Kim Kardashian West. (Billede: Lucas Jackson)

Nyt år, nye billeder. Der er lidt til husarerne i den 37-åriges delinger på Instagram i årets første dage. Fredag delte hun for anden dag et streg ud af sine attributter. Og mens der torsdag var fokus på kavalergangen, så var fredagens morgenbillede dedikeret til Kim K's mås.

Kun iført et par højtajlede, hvide trusser slanger selfiedronningen sig på lagnerne i det billede, hun har delt med sine 105 millioner følgere på Instagram. På bare to timer udløste det hede billede godt halvanden millioner Instagram-hjerter. Billedet ledsages af de tre ord 'rise and grind,' hvilket løseligt kan oversættes til 'op og i gang (fra morgenstunden red).'

Rise & Grind

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Her ses torsdagens morgenhilsen fra Kardashian-familien.

Good Morning

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

I april 2017 mistede reality-stjernen 100.000 følgere fra den ene dag til den anden på Instagram, da billeder af hendes uretoucherede bagdel spredte sig på internettet. Flere klandrede den ellers altid så perfekt fremtonende Kardashian for at have både appelsinhud og utilsigtet blæver, men i fredagens morgenfoto er der intet af den slags at spore. Alt er fint orkestreret.

Kim Kardashian afslører nye detaljer om rugemor: Måtte ikke komme til fest
Kim Kardashian afslører nye detaljer om rugemor: Måtte ikke komme til fest
Tiden imellem jul og nytår har ellers ikke været en helt fredelig tid for Kardashian-klanen. Kims toårige dreng Saint har nemlig været indlagt på hospitalet fra onsdag til lørdag i årets sidste uge. Heldigvis er den lille purk kommet sig.

På Twitter har den 37-årige realitykendis rettet en særlig tak til læger og sygeplejersker for at tage sig godt af sønnen.

 

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian tilkalder dyreekspert for at få styr på sin hund

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian får VILD julegave af Kanye: 'Bedste ægtemand-alarm'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øresundsforbindelsen måtte lukke...
bt.dk
Stor mystik om dødsfald: Sådan var...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx