Af Webstud/TR - 28/11-17 19:50

Skam-stjerne springer ud i ny karriere: Kan være med til at bryde tabuerSkam-stjerne springer ud i ny karriere: Kan være med til at bryde tabuer

Hun er kendt som skuespiller og debattør. Snart kan hun skrive endnu en titel på sit cv.

storybild

Ulrikke Falch, der spiller Vilde (nummer to fra venstre) i den norske serie Skam, er sprunget ud som forfatter. (Billede: NRK)

Skuespilleren og debattøren Ulrikke Falch er i gang med at skrive en bog til unge kvinder, som hun selv betegner som en ''overlevelsesguide''.

Det skriver VG.

Ulrikke Falch er af mange kendt som Vilde fra den norske serie Skam, der har haft stor succes i Danmark. Den 21-årige skuespiller har også markeret sig som debattør i den norske kønsdebat.

via GIPHY

Nu springer Ulrikke Falch så også ud som forfatter med en bog, der kommer til at handle om de udfordringer, som unge kvinder står over for i dag.

Bogen, som den norske skuespiller er i gang med at skrive sammen med komikeren Sofie Frøysaa, vil også indholde en del personlige historier.

Ifølge Gyldendal, der er forlaget bag, kan bogen være med til at bryde en del af de tabuer, der er blandt unge i dag, på samme måde som Skam har gjort.

Forlaget regner med at udgive bogen i slutningen af maj eller starten af juni næste år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx