Af Maria Christine Madsen - 15/01-18 10:11

17-årige Simona fra Prinsesser fra blokken: Blev misbrugt af venindens far 17-årige Simona fra Prinsesser fra blokken: Blev misbrugt af venindens far

'Jeg har været ved at kradse af et par gange'

storybild

Simona Tayanna har tidligere medvirket i serien 'Prinsesser fra blokken'. Nu kan seerne komme endnu tættere på hende i den nye DR3-serie 'Simona overlever'. (Billede: DR Ung)

Udadtil er hun en ung pige på 17. Indadtil føler hun sig til tider som en gammel dame på 80 år med gråt hår.

Simona Tayannas endnu unge liv har været hårdt.

Den danske befolkning lærte hende første gang at kende, da hun medvirkede i DR3-serien 'Prinsesser fra blokken' forrige år, og nu kan tv-seerne komme endnu tættere på hende i serien 'Simona overlever', hvor hun fortæller sin historie om en opvækst, der rummer både seksuelle krænkelser og misbrug.

I beskrivelsen af programmet lyder det, at Simona Tayanna blot var fire år, da hun blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, og det er noget, der endnu sætter præg på og har konsekvenser for hendes liv og forhold i dag.

Til DR fortæller hun, at hun 'har oplevet meget, som andre ikke bør opleve'.

»Jeg er blevet seksuelt krænket som barn i en periode på over to år. Da jeg fyldte 12, begyndte jeg at tage stoffer og blev sendt på 11 forskellige opholdssteder. Jeg tog hårde stoffer som lsd, mdma, kokain og alt muligt andet, som har gjort, at jeg har været ved at kradse af et par gange,« siger hun.

Håber, det kan hjælpe andre

Hun forklarer, at hun med den nye programserie har lyst til at vise sig selv som en hel person. Fortælle hele sin historie. Hun håber, at det kan føre til, at andre, der som hende har oplevet 'slemme ting i deres liv', får lyst til at tale om det eller gøre noget ved det, så de ikke længere skal føle sig alene.

»Jeg ser frem til at komme ud med det, og jeg glæder mig også til at se, hvad det kan føre til i form af for eksempel hjælp til andre – både fagpersoner og også unge, der måske holder nogle ting skjult, fordi de ikke tror, at der er nogen hjælpe at hente,« har hun tidligere fortalt til Realityportalen i forbindelse med den kommende DR3-serie, der består af tre afsnit.

På trods af alt det, hun har været igennem, formåede Simona Tayanna til sidst at samle sig selv op, fortæller hun til DR. Hun blev clean. Og det er hun stadig.

I dag er hun i gang med at færdiggøre folkeskolen, og til sommer vil hun gerne begynde på gymnasiet. Drømmen er at blive læge. Gerne noget med plastikkirurgi.

Første afsnit af 'Simona overlever' bliver vist på onsdag på DR3. Du kan dog allerede nu se forpremieren på programmet på dr.dk/tv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx