Af Bo Poulsen,Laura Rode Nygaard - 13/12-17 20:11

René Difs eventyr er slut: Selskab under tvangsopløsningRené Difs eventyr er slut: Selskab under tvangsopløsning

Det er slut med at sælge burgere fra Difs food trucks.

storybild

(Billede: Søren Bidstrup (arkiv). )

I 2015 vandt Aqua-stjernen René Dif TV3-programmet MasterChef med kokken Umut Sakarya. Undervejs gik det op for ham, at det skulle være hans nye levevej. Derfor købte han en food truck, hvor der blandt andet blev langet burgere over disken.

René Dif lukkede sit pladeselskab, søgte ind på kokkeskolen, hvor han blev færdiguddannet sidste år. I den forbindelse sagde han dette til BT:

»Allerede under forberedelserne kunne jeg bare mærke, det var helt rigtigt. Og jeg føler nu, jeg har fundet mit rette sted. Det føles anderledes end noget, jeg har gjort før. Jeg har det rigtig godt, selv mine venner går og siger 'hold kæft, hvor er du glad',« lød det fra René Dif.

Men alt godt har en ende, og det har René Dif også måttet sande. Det fortæller han til BT og metroxpress.

'Mit selskab Dif Food ApS er gået til tvangsopløsning, da jeg er fratrådt som direktør. Det har primært på grund af problemer med bilerne ikke været muligt for mig at få positiv drift i selskabet, og da jeg ikke har kunne lave en ordentlig afviklingsaftale med mine samarbejdspartnere omkring leasing-bilerne, kan jeg ikke tage ansvar for at videreføre Food Truck aktiviteterne,' lyder svaret i en e-mail.

Arkivfoto. (Billede: Søren Bidstrup)

'Jeg er oprigtigt ked af at jeg ikke kan fortsætte med Food Trucks, da jeg fra starten syntes konceptet var spændende, og da jeg gennem de seneste to år har mødt en masse dejlige mennesker.'

Det seneste regnskab viser også, at selskabet kunne fremvise et underskud på 123.652 kroner samt en egenkapital på minus 79.528 kroner. Året før lød underskuddet på 126.106 kroner.

Det er ikke første gang, at René Dif ikke er lykkedes med et madprojekt. I 2006 åbnede han restauranten Oil på Esplanaden i København. Den blev erklæret konkurs to år efter.

I 2016 valgte René Dif og Aqua at gøre et comeback til "Vi elsker 90'erne"-koncerterne landet rundt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Medie: Her blev Avicii fundet død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx