Af Webstud/AS - 16/08-17 21:33

Berygtet for homofobi: Nu smider amerikansk rapstjerne en kæmpe bombeBerygtet for homofobi: Nu smider amerikansk rapstjerne en kæmpe bombe

Den var der IKKE mange, der havde set komme

storybild

Tyler, The Creator er skaberen af Odd Future, som i et årti har været blandt Los Angeles' absolutte hiphop-elite. Nu lader det til, at den kendte rapper, som er blevet kaldt homofob, har haft romantiske forhold til andre mænd.

Først var det Odd Future-medlemmet Frank Ocean, hvis seksualitet der herskede tvivl om, og nu er turen altså kommet til gruppens leder, Tyler.

Han har før sunget om, at han engang blev kaldt homofobisk, hvilket han afviste ved at kysse med OF-medlemmet Lucas Vercetti. Senest har han lavet albummet Flower Boy, der med sangen 'Garden Shed' har rejst spørgsmål om, hvorvidt han er biseksuel.

Mandag var han forbi radioprogrammet Koopz Tunes for at spille sine yndlingssange. Her starter han med at tale om, hvad han spiser af mad. 'I dag fik jeg en småkage og en skål havregryn', fortæller han i sædvanlig Tyler-stil, hvorefter der sættes en sang på.

Indimellem sangene nævner Tyler pludseligt, 'Jeg havde en drengekæreste da jeg var femten år i fucking Hawthorne. Hvis det ikke er åbensindet, ved jeg ikke hvad det er'.

Det er første gang, at Tyler - uden for studiet - åbner op omkring sin seksualitet.

I interviewet fortæller han også om, at 2 Chainz er hans nuværende favorit, samt at Pharrell Williams er en 'underlig, sort mand', som han elsker. Tyler slutter af med en oldschool freestyle, enhver Odd Future-fan må høre.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Fona-ejer trak millioner ud inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx