Af - 19/08-16 08:27

Gustav: 'Derfor tør jeg ikke deltage i Copenhagen Pride-optoget'Gustav: 'Derfor tør jeg ikke deltage i Copenhagen Pride-optoget'

Gustav Salinas tør ikke stille med en vogn til årets Copenhagen Pride.

Bildstrecke im Grossformat »

De sidste to år har realitystjernen Gustav Salinas deltaget i Copenhagen Pride-optoget med 100 kilometer i timen, men i år får piben en anden lyd.

For to år siden havde han sin egen kæmpe lyserøde paradevogn. Sidste år var han vært på en stor Reality Awards-vogn, men i år kommer der ikke til at være nogle indslag fra Gustav.

Så lidt tøj skal Gustav have på til Pride
Så lidt tøj skal Gustav have på til Pride

- I år har jeg valgt ikke at have en vogn. Der er sikkert mange, der synes, at grunden til, at jeg ikke har valgt at have en vogn i år, er lidt overdrevet, skriver han.

- Som mange ved, er der mange terrorangreb rundt omkring i verden. Senest var der i USA, hvor en mand gik fuldstændig amok og skød løs på en homonatklub, og jeg føler ikke, at jeg ville have nok sikkerhed, hvis jeg havde min egen vogn, fortsætter han.

Gustav taber retssag: Prøvede at charmere dommeren
Gustav taber retssag: Prøvede at charmere dommeren

Gustav understreger dog, at han stadig deltager i og bakker op om Priden.

- Men der er bare visse risici, man bliver nødt til at undgå. I må gerne synes, at jeg er meget overdrevet, men jeg er sikker på, at det på et tidspunkt desværre også rammer lille Danmark, skriver han som forklaring.

Gustav i retten: - Har aldrig følt mig så misbrugt
Gustav i retten: - Har aldrig følt mig så misbrugt

Copenhagen Pride Parade starter lørdag klokken 13.00 og løber fra Frederiksberg Rådhusplads til Rådhuspladsen i indre by.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Forsvarers billede af Peter Madsen:...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx