Af - 17/09-14 14:41

John Travolta kommenterer endelig på rygterJohn Travolta kommenterer endelig på rygter

- Dette er enhver berømtheds akilleshæl, mener Grease-skuespilleren.

storybild

Skuespilleren John Travolta bliver oftere 'beskyldt' for at være homoseksuel end de fleste andre i branchen. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Rygterne har svirret i årevis. At John Travolta i den virkelige verden ville kigge mere efter Kenickie end Sandy.

Men John Travolta har for det meste ladet rygterne om hans angivelige homoseksualitet få frit spil. Men nu tager han endelig til genmæle. Det sker efter hans tidligere pilot, Douglas Gotterba, har gjort det klart, at han vil skrive en bog om sit romantiske forhold til Hollywood-stjernen.

- Dette er enhver berømtheds akilleshæl. Det er mennesker, der ønsker penge af dig. Andet er det ikke, og det sker på mange niveauer, siger han til The Daily Beast.

På spørgsmålet om hvorfor John Travolta er genstand for sådanne rygter i højere grad end andre, svarer han.

- Jeg bekymrer mig ikke så meget om det. Andre vil måske angribe rygterne mere end mig, jeg opgav at bekæmpe historierne i medierne for længe siden, for jeg kan alligevel ikke kontrollere det. Jeg tror, at det er en af grundene til, at rygterne varer ved.

John Travolta danner par med Kelly Preston med hvem han har tre fået tre børn. Da sønnen Jett døde i 2009 i en alder af 16 år fik han alligevel nok. Nogle medier skrev historier om, at Jetts lig blev fundet af Travoltas homoseksuelle elsker.

- Jeg fandt opmærksomheden mest krænkende, da min søn døde. Det var det laveste, jeg nogensinde har oplevet. Sex-historier vil altid være interessant for nogen, men hold jer væk fra min familie. Det skal I virkelig, siger John Travolta og fortsætter:

- Med den historie har jeg altid følt, at medierne - ikke alle, men nogle - gik for langt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx