Af - 04/06-17 13:46

Truer 'Mig og min mor'-deltagere: Vil offentliggøre intime billederTruer 'Mig og min mor'-deltagere: Vil offentliggøre intime billeder

Russiske hackere har tiltusket sig intime billeder af Joy og Mia fra 'Mig og min mor', men det bekymrer ikke de to realitystjerner.

storybild

(Billede: Anthon Unger)

En russisk hackergruppe har hacket sig ind i journalerne hos en klinik i Litauen, hvor mange realitystjerner har fået foretaget kosmetiske operationer.

Blandt andre er Joy og Mie fra ‘Mig og min mor’ blevet opereret på klinikken, og hackerne truer nu med at offentliggøre intime billeder af de to realitystjerner, men det rører dem ikke.

»Der er mange hemmeligheder, som vil blive afsløret via denne hacking. Jeg har dog intet at skjule, og det har min mor heller ikke,« skriver Joy på sin blog.

I 2015 fik Joy og hendes mor foretaget brystforstørrende operationer i det baltiske land, men da de to festlige kvinder havde et helt tv-hold med, mener de ikke, at hackerne kan afsløre noget, der ikke er set før.

Hackerne kræver 300 euro, som svarer til lige over 2200 kroner, for ikke at offentliggøre billederne, men det har Joy ikke tænkt sig at betale.

»Det dummeste du kan gøre er at betale, de kræver nemlig 300 euro for ikke at offentliggøre dine billeder. Kom glad hackere, vis gerne mig og min mors bryster til hele verden. I Dont give a F**K!!,« skriver Joy.

Udover de to stjerner fra ‘Mig og min mor’ er Linse Kessler også blevet ramt, og hackerne har allerede offentliggjort intime billeder af matriaken fra ‘Familen fra Bryggen’ skriver eb.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx