Af - 31/01-17 13:26

Linse Kessler maner Bryggen-rygte til jordenLinse Kessler maner Bryggen-rygte til jorden

Der vil stadig være en familie på Bryggen trods rygter om det modsatte

storybild

Tirsdag kunne man flere steder i det danske mediebillede læse, at Linse Kessler forlader sit elskede Islands Brygge, fordi hun er ved at få opført et hus længere ude på Amager.

Huset er rigtigt nok ved at blive opført, men det betyder ikke, at Linse Kessler har tænkt sig at forlade Bryggen.

- Jeg har stadig min lejlighed på Bryggen. Jeg flytter ingen steder, siger Linse Kessler til BT.

Trist Linse: Ville ønske jeg kunne tage dette med fra Moppers lejlighed
Trist Linse: Ville ønske jeg kunne tage dette med fra Moppers lejlighed

Hun er i øjeblikket ved at få opført et hus på Amager, men det ligger blot 15 minutter fra lejligheden på Bryggen. Huset er så småt i gang med at blive opført, og fundamentet til det er allerede lagt. Men huset betyder ikke, at Linse Kessler flytter - tværtimod skal det være et frirum, hvor hun kan tage hen og slappe af.

Det er en sommerhusgrund, hvor jeg bygger et helårshus, som vi kan tage ud i, når mig og hundene har fri. Et 'hygge- og gemme mig væk'-sted,« forklarer Linse Kessler.

Bryggen har altid stået Linse Kesslers hjerte nært, og i den populære tv-serie 'Familien fra bryggen' har danskerne gennem flere sæsoner kunnet følge Linse, hendes familie og deres tætte forhold til bydelen og dens beboere.

Linse flytter fra Bryggen
Linse flytter fra Bryggen

Både i tv-serien og ved andre lejligheder, har Linse Kessler før bebudet, at hun aldrig flytter fra Bryggen, og det gør sig stadig gældende i dag. Især, efter hendes mor Ann-Patricia Kessler, i folkemunde kendt som 'Mopper', gik bort i slutningen af november.

- Jeg kan aldrig flytte fra Bryggen, slet ikke nu. Jeg har aldrig tænkt, jeg ville flytte derfra, og jeg har altid sagt, at jeg skal bæres ud. Jeg flytter ikke, og slet ikke, efter jeg har mistet Mopper, siger Linse Kessler, som med et smil mindes sin mor hver dag, når hun går tur i sit nærområde.

Geggo i sorg: Sender sidste hilsen til afdød 'onkel'
Geggo i sorg: Sender sidste hilsen til afdød 'onkel'

- Hvert et hjørne, hver en flise, hver en butik minder mig om hende. Hun ér Bryggen. Jeg kan ikke forlade hende, siger Linse Kessler.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
City-stjerne blev angrebet af...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx