Af - 13/03-16 11:33

Amalie i trekantsdrama: - Jeg får kvalme når jeg tænker på detAmalie i trekantsdrama: - Jeg får kvalme når jeg tænker på det

Amalie og Mikkel Skelskov bliver til sommer forældre til en lille pige. Nu vil Mikkel Skelskov dog ikke længere være sammen med Amalie. Han giver Ulven Peter skylden.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kommende TV 3-program 'Amalie vender tilbage' kunne fra et kynisk marketings-perspektiv ikke få en bedre start.

Sætter ild til Facebook: 1 million til den, der finder på et navn til min datter
Sætter ild til Facebook: 1 million til den, der finder på et navn til min datter

Programmet, der handler om Amalies nye liv som mor, er her midt under optagelserne blevet ramt af et vaskeægte trekantsdrama, hvor følelserne sidder helt ude på tøjet og vredesudbrud flyver til højre og venstre.

I sidste uge kom det frem, at Amalie og kæresten, som hun venter barn med, Mikkel Skelskskov, ikke længere er sammen. Det viser sig, at Amalies gamle reality-kærste Ulven-Peter angiveligt har en finger med i spillet.

Amalie er HELT tavs om nyt singlerygte
Amalie er HELT tavs om nyt singlerygte

Mikkel Skelskov udtaler til BT:

- Amalie og jeg er ikke kærester mere. Hun har budt mig nogle ting, som jeg ikke vil finde mig i, og hun har formået at smadre det hele, inden det overhovedet startede. Jeg vil aldrig have noget med hende at gøre igen.

Han udlovede i sidste uge en million til den, der kunne komme på det bedste navn til deres kommende datter - han har nu slettet sin Facebookprofil.

Mikkel Skelskov påstår, at Amalie har været ham utro med Peter 'Ulven' Birch. Derudover påstår han, at Amalie har været til kønsscanning, uden han vidste det.

- Jeg er knust over det med Peter. Jeg får kvalme, når jeg tænker på det. Men hun har også udsat mig for andre ting. For eksempel tog hun til kønsscanning af vores barn uden at fortælle mig det. Jeg vidste ikke noget om kønnet før flere uger efter. Jeg føler mig udnyttet, siger han til BT.

Peter Birch afviser overfor Realityportalen, at han er skyld i Amalie og Mikkel Skelskovs dramatiske brud:

- Det er fuldstændig løgn, at Amalie har været Mikkel utro med mig. Vi har ikke haft sex og har faktisk slet ikke sovet sammen. Vi har kun mødtes uskyldigt to gange, hvor vi har snakket og lavet mad sammen. Jeg forstår slet ikke, hvorfor Mikkel siger det, og jeg synes virkelig, at det er tarveligt overfor Amalie.

TV: Så mange Paradise-deltagere er klar på hotel-sex
TV: Så mange Paradise-deltagere er klar på hotel-sex

Mikkel Skelskov er altså helt færdig med Amalie, men vil stadig være der for det kommende barn. Til BT siger han:

- Jeg blev enormt skuffet på vores barns vegne. Personligt vil jeg ikke have noget med Amalie at gøre, men jeg er selvfølgelig indstillet på at samarbejde om barnet. Jeg føler, at jeg er den voksne i det her show, hun har sat gang i.

LÆS OGSÅ: Amalie i Aftenshowet: Folk må tage en kiks

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx