Af Julie Laurs Bundgaard - 09/11-17 14:01; Opdateret: 09/11-17 14:42

Se beviset: Cengiz og Geggo er blevet gift i al hemmelighed Se beviset: Cengiz og Geggo er blevet gift i al hemmelighed

Den er god nok - reality-parret kunne ikke vente.

storybild

Foto: Stephanie Karma Christen. (Billede: Stephanie Karma Christensen)

Brylluppet mellem 'Familien fra Bryggen'-parret Geggo og Cengiz har været en af årets mest imødesete begivenheder i reality-Danmark. Nu viser det sig imidlertid, at parret allerede er blevet gift.

Torsdag morgen kunne Ekstra Bladet afsløre, at Geggo og Cengiz var blevet hemmeligt gift. Dagbladet havde deres informationer fra anonyme kilder, men sidenhen er der fundet mere håndgribelige beviser.

Bliver man gift i Las Vegas, bliver ens vielsesattest nemlig registreret hos Clark County Clerk's Office i Nevada. Derfor kræver det ikke mere end en hurtig søgning på Google at finde en vielsesattest tilhørende Stephanie Kim Christiansen og Cengiz Mads Savarli, som afslører, at parret blev gift den 19. september 2017.

Det var Se og Hør, der var de første til at finde vielsesattesten på Clark County Clerk's Offices hjemmeside.

Ifølge Ekstra Bladet stak parret af for at blive gift i Las Vegas, fordi det var Cengiz' store drøm. Dog skal de senere giftes ved et stort bryllup med familien for også at opfylde Stephanies drøm.

Under dække af at være taget på fodboldtur til Manchester, hvor Cengiz' yndlingshold Manchester United holder til, tog de videre til den amerikanske by Las Vegas, som er kendt for sine mange bryllupskapeller, hvor de, ligesom så mange andre før dem, sagde ja til hinanden.

Der var angiveligt ikke andre end folkene bag TV3-programmet, der kendte til deres planer om at stikke af og blive gift.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
11 timer inde i ekstremt rekordforsøg...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx