Af - 04/04-17 12:36

Remee dømt: Skal betale 300.000 kroner i bødeRemee dømt: Skal betale 300.000 kroner i bøde

En omgang dyre lærepenge for natklubejeren.

Bildstrecke im Grossformat »

X Factor dommeren kunne fredag aften løfte vindertrofæet for tredje år i træk, da deltageren Morten løb med sejren i X Factor finalen. Men som ejer af natklubben ARCH går det ikke helt så godt for Remee.

Remee er nemlig blevet dømt til at betale en bøde på 300.000 kroner, da han havde ansat en kinesisk studerende på natklubben Zen, der i dag hedder ARCH, skriver TV 2.

Trekantsdrama: Her går det op for Gulddreng at han kan score Remees kæreste
Trekantsdrama: Her går det op for Gulddreng at han kan score Remees kæreste

TV 2 kan på baggrund af en aktindsigt fra Københavns Politi afsløre, at den kinesiske statsborger var ansat på natklubben fra 2011 til 2015, hvor han arbejdede uden en gyldig arbejdstilladelse.

Den ansatte havde nemlig kun en studieopholdstilladelse, hvilket dengang gav ret til at arbejde 15 timer om ugen. Den tid blev ikke overholdt , da han arbejdede mere end han måtte på den berømte natklub, hvor han rengjorde toiletter og delte servietter ud til gæster, der havde været på toilettet. Derfor må Remee betale bøden på 300.000 kroner.

ANMELDELSE: Denne 'X Factor'-deltager har den bedste finalesang
ANMELDELSE: Denne 'X Factor'-deltager har den bedste finalesang

Virksomhedens advokat Allan Steen Lynge fortæller at hele ledelsen af natklubben ærgrer sig over bøden.

- Det virker jo nærmest som dummebøder. Man begår én enkelt fejl, og så får man en bøde på 300.000 kroner. Loven er skruet sammen på en måde, så der ikke er spillerum til at begå fodfejl, siger Allan Steen Lynge til TV 2.

Advokaten påpeger, at han er enig i, at i sager, hvor der er en økonomisk gevinst for arbejdsgiveren, bør der falde en straf. Men i denne sag har virksomheden bare ikke været opmærksom på reglerne for den ansattes arbejdstilladelse og har altså ikke bevidst forsøgt at omgå reglerne.

LÆS OGSÅ: Ekspert lukker 'X Factor'-debat: Derfor synger Morten ikke rent

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uheld skaber lang kø på motorvej
bt.dk
OL-debutant rystede: Det var...
bt.dk
Rival misunder Wozniacki: 'For hende...
bt.dk
Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx