Af Bo Poulsen - 10/08-17 15:12; Opdateret: 10/08-17 15:43

Medie: Dropper de skilsmissen - har Angelina Jolie og Brad Pitt fundet sammen igen?Medie: Dropper de skilsmissen - har Angelina Jolie og Brad Pitt fundet sammen igen?

Det har været en af de mest ubehagelige skilsmissesager, som offentligheden har været vidne til. Bruddet mellem kendisparret Angelina Jolie og Brad Pitt har fyldt meget i medierne, siden beslutningen om at gå hver til sit blev offentliggjort i september 2016. Og der har været kastet med flere ton mudder mellem de to.

storybild

Her ses et foto af dem i 2015. (Billede: MARK RALSTON)

Men nu rapporterer underholdningsmediet US Weekly, at Jolie og Pitt, der stadig kun er separerede, tilsyneladende har ombestemt sig.

»Skilsmissen er aflyst. De har ikke aktivt gjort noget i de seneste måneder for at få gang i processen, og ingen tror, at de nogensinde vil gøre det,« siger en anonym kilde til mediet.

Sagen har været særdeles eksplosiv, hvor der har været en række alvorlige anklager. Blandt andet har 42-årige Jolie påstået, at Brad Pitt har været voldelig. Flere medier har også rapporteret, at han har været hende utro. Derudover har hun krævet fuld forældremyndighed over parrets seks børn.

Men skilsmissebegæringen har sat gang i tankerne hos Brad Pitt. Han har over for magasinet GQ indrømmet, at han har haft et problem med hash og alkohol. Men den tumultariske periode, efter beslutningen blev offentliggjort, satte gang i en meget sund livsstilsændring hos den 53-årige skuespiller.

»Jeg kan ikke huske, at der er gået en dag, siden jeg stoppede i college, hvor jeg ikke har drukket, røget en joint eller sådan noget... Jeg er rigtig glad for at være færdig med alt den slags,« sagde han i det meget ærlige interview.

Nu har han skiftet alkoholen ud med tranebærjuice og danskvand.

Og netop det mere sobre liv har ifølge US Weeklys anonyme kilde opmuntret Angelina Jolie i sådan en grad, at hun kan se en fremtid for sig med Brad Pitt. hvis han altså kan love, at han vil dedikere sig til sin familie.

»Hans beslutning om at droppe alkoholen var et stort skridt i den rigtige retning. Han blev ædru og forsøgte at vinde hende tilbage. Han var klar over, at han havde et problem, som skulle håndteres. Det var det eneste, hun ønskede. Alle tror, at de finder sammen igen. Det ville ikke overraske mig, hvis de annoncerede, at de aflyser det (skilsmissen, red.) og forsøger at løse det,« siger kilden til bladet.

Det foreløbigt fraseparerede par har været sammen i over 12 år, hvoraf to af dem har været tilbragt som ægtemand og hustru. Sammen har de børnene Maddox på 15 år, Pax på 12, Zahara på 11, Shiloh på 10 og tvillingerne Knox og Vivienne begge på 8 år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx