Af - 29/11-16 11:54

Mystisk annonce: Er Guns N'Roses på vej til Danmark?Mystisk annonce: Er Guns N'Roses på vej til Danmark?

På side 23 i dagens metroxpress finder man i dag en annonce med teksten 'Patience' og rockbandet Guns N'Roses' logo. Er der en dansk koncert på vej?

Bildstrecke im Grossformat »

Det legendariske, amerikanske rockband Guns N' Roses er måske på vej til Danmark.

I dagens udgave af metroxpress er der på side 23 indrykket en annonce med teksten 'Patience' - titlen på et af bandets numre - oven på et Guns N' Roses logo og hashtagget #GNFR.

Bandet har for nyligt i en video antydet, at de vil turnere i 2017 og den engelske musikside www.flickofthefinger.co.uk bragte tidligere på efteråret en ubekræftet turnéplan med Danmark på listen.

Live Nation har ingen kommentar. Metroxpress marketingsafdeling kan heller ikke oplyse, hvem der har indrykket annoncen i dagens avis.

Ifølge musikhjemmesiden er det angiveligt den 6. juni, at Guns 'N' Roses vil spille i Parken til næste sommer. Indtil videre er der ikke planlangt andre arrangementer på Danmarks nationalstadion på den dato.

Guns N'Roses, der havde sin storhedstid omkring 1990 med albummet 'Appetite For Destruction' og singler som 'Welcome to the jungle', 'Paradise City' og ikke mindst 'Sweet Child o' Mine' har de sidste mange år haft svært ved at leve op til deres legendariske status.

Bandmedlemmer er blevet skiftet ind og ud med interne skænderier.

Men i år har de turneret i USA for første gang siden storhedstiden med de originale medlemmer Axl Rose, Slash og Duff McKagan som omdrejningspunkt.

Måske der er godt nyt på vej for danske fans.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx