Af - 04/01-17 12:27

Kim Kardashian tilbage på fuldt blus: Deler rørende hjemmevideo af hele familienKim Kardashian tilbage på fuldt blus: Deler rørende hjemmevideo af hele familien

Hvad prøver Kim Kardashian at sige med sine private hjemmeoptagelser?

Tirsdag aften gav Kim Kardashian atter lyd fra sig, da hun for første gang i over tre måneder lagde et billede af familien på Instagram.

Der har ellers været koplet tavshed på samtlige af realitystjernens onlineprofiler, efter hun 2. oktober blev røvet for smykker til en værdi af 70 millioner kroner.

I mellemtiden har rygterne svirrer om snarlig skilsmisse mellem Kim Kardashian og Kanye West, der har været gift siden 2014, men ny video med en lang række private hjemmeoptagelser tegner et helt andet billede.

Om det er en kommentar til de svirrende skilsmisserygter eller blot er en hyldest til Kanye West og deres to børn North og Saint er ikke til at sige.

Det er ikke kun på Instagram og YouTube, at den verdenskendte realitystjerne atter har været til stede. Også på Twitter har der været aktivitet, og for første gang i flere måneder fik adskille fans pludselig direkte besked fra deres store idol.
LÆS OGSÅ: Se billedet: Kim Kardashian bryder tavsheden med kryptisk besked

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her får Kim Kardashian lagt makeup mellem benene

LÆS OGSÅ: Kardashian-medlem indlagt: Kris Jenner stormede til hospitalet

LÆS OGSÅ: Nye hemmelige sexdetaljer om Kim Kardashian kan snart blive offentliggjort

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Direktør lod tidligere escortpige...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
DRs 'chefredaktion' er vokset fra 15...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx