Af Bo Poulsen - 04/04-18 20:03

Populær TV 2-vært får tilsendt penisbilleder: 'Det er grænseoverskridende'Populær TV 2-vært får tilsendt penisbilleder: 'Det er grænseoverskridende'

Det er tilsyneladende ikke unormalt, at mænd sender billeder af deres kønsdele til kvinder, som de kender i varierende grad.

storybild

Cecilie Beck. (Billede: FLINDT MOGENS)

Også TV 2-værten Cecilie Beck har prøvet at få en række uønskede penisbilleder tilsendt.

Hun blev skilt fra kollegaen Rasmus Tantholdt for halvandet år siden og har modtaget 10 'dickpics' i den efterfølgende periode.

Det fortæller hun i 'Go' morgen Danmark' onsdag.

»Jeg fordømmer det ikke på nogen måde, men det er grænseoverskridende at smide sine kønsdele op i hovedet på folk på den måde, uden de har bedt om det,« siger hun og løfter sløret for, at hun har modtaget en række forskellige beskeder, billeder og videoer fra mænd, som gerne vil lære hende bedre at kende.

Hun beskriver generelt de mænd, der skriver til hende som optimistiske. Især én episode fremhæver hun.

»Mænd skriver de sjoveste ting. Det kan være rigtig søde mænd, som vil noget helt reelt. 10 minutter efter, det var kommet frem, at jeg var blevet skilt, fik jeg en besked: "Hej, vil du med til Skanderborg Festival? Jeg har telt og det hele,« siger hun.

Den 47-årige tv-vært slår også fast, at hvis man vil indlede en form for relation med hende, skal man holde sig fra at lægge ud med at sende et af de såkaldte 'dickpics'.

Ifølge mandeforsker Kenneth Reinicke fra RUC er der to årsager til, at mænd sender billeder af deres kønsdele til kvinder. Dels, at de er helt overbevist om, at det er en helt reel måde at flirte på. Den anden årsag er, at mændene får et kick ud af det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx