Af Fie West Madsen - 03/08-17 08:38

Skuffer tusindvis af fans: Nu afslører Justin Bieber årsagen til chok-afbuddetSkuffer tusindvis af fans: Nu afslører Justin Bieber årsagen til chok-afbuddet

I slutningen af juli meddelte verdensstjernen Justin Bieber, at han aflyste den tilbageværende del af sin store verdensturné Purpose World Tour. Dengang lød meldingen, at det skete som konsekvens af 'uforudsete hændelser', men nu uddyber sangeren den forklaring.

storybild

Justin Bieber fortæller i et Instagram-opslag, hvorfor han besluttede at aflyse resten af sin Purpose World Tour. (Billede: Danny Moloshok)

I et langt og åbenhjertigt opslag på Instagram fortæller den 23-årige canadiske sanger, at han blandt andet har kæmpet med usikkerhed, jalousi og frygt.

'Jeg har ladet mine usikkerheder overtage til tider, jeg har ladet mine forliste forhold diktere måden jeg har opført mig på og måden jeg har behandlet folk på! Jeg lod bitterhed, jalousi og frygt styre mit liv,' skriver Justin Bieber blandt andet i opslaget, hvor han også fortæller, at han er taknemmelig for at dele sit liv med sine fans og er taknemmelig for alle dem, der har været der for ham gennem de seneste år.

Popstjernen skriver videre, at han er klar over, han laver fejl, og at han fremover vil lære af dem. Derudover understreger han, at han har valgt at holde en pause nu for at sikre sig, at hans karriere - og han selv - kan holde mange år endnu.

 

'Jeg vil have, at I allesammen skal vide, at den her turné har været utrolig og har lært mig så meget om mig selv. Jeg er blevet mindet om, hvor velsignet jeg er at have en stemme i den her verden. Jeg har lært, at jo mere du sætter pris på dit kald, jo mere vil du beskytte dit kald. At jeg tager den her tid nu er mig, der siger, jeg vil være bæredygtig.. Jeg vil have min karriere skal være bæredygtig, men jeg vil også have mit hjerte og min sjæl skal være bæredygtig. Så jeg kan være den mand, jeg vil være, den ægtemand jeg på et tidspunkt vil være og den far, jeg vil være,' skriver Justin Bieber.

Han slutter sit opslag med at skrive, at han ikke forventer, at hans fans forstår, men at han blot ønsker at give et indblik ind i sine tanker. Popstjernen beklager samtidig, at han ikke skriver helt fejlfrit.

'Den her besked er meget grammatisk ukorrekt, men den er fra hjertet,' skriver han.

 

Inden han aflyste den resterende del af sin Purpose World Tour, havde Justin Bieber turneret i 18 måneder og givet mere end 150 koncerter på seks kontinenter.

Justin Bieber har gennem sin karriere været nomineret til syv Grammy-priser og har vundet en i 2016 for nummeret 'Where Are Ü Now.' Ifølge Forbes har stjernen en formue på 83,5 millioner dollars, svarende til cirka 533 millioner danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx