03/05-18 22:25

'Besat af Bad Boys'-deltager scorer job til stort event: 'Nogle af dem, som kommer, er jo verdensmestre''Besat af Bad Boys'-deltager scorer job til stort event: 'Nogle af dem, som kommer, er jo verdensmestre'

Det er ikke første gang, hun er ude til den type job.

storybild

(Billede: TV3)

'Besat af Bad Boys'-stjernen er omgivet af svedige MMA-fightere, når hun skal være nummerpige til et stort event i Odense på lørdag.

Heidi Frederiksen, kendt fra 'Besat af Bad Boys' på TV3, er klar til at omgive sig med stærke MMA-mænd. På lørdag skal hun nemlig være nummerpige ved MMA GALLA, som er Danmarks største MMA-event.

– Jeg skal være nummerpige til et MMA-event på lørdag i Odense. Det er meget sjovt, og nogle af dem, som kommer, de er jo verdensmestre, fortæller Heidi til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Besat af Bad Boys'-Heidi: Sådan er Dennis' og mit forhold i dag

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Det er ikke første gang, at Heidi er ude på denne type job, men MMA-events er noget ganske særligt.

– Der er den fedeste stemning til MMA-kampe. Den er bare helt i top. Publikum er helt på, og det er simpelthen så fedt, fortæller hun.

Heidi, som til dagligt er model, glæder sig til at vise, hvad hun kan som nummerpige, når eventet løber af stablen på lørdag.

– Det et stort event. Jeg er altid spændt, men jeg elsker det jo. Jeg synes, at det er så sjovt, og det er virkelig fedt, siger hun.

Heidi fortæller i øvrigt, at nogle af de andre 'Besat af Bad Boys'-piger ligeledes vil være at finde til eventet i Odense, da de tager med for at støtte hende.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.Artiklen er bragt af Reality Portalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx