Af - 22/11-16 22:44; Opdateret: 23/11-16 00:07

Kanye West i håndjern: Ville ikke lade sig indlæggeKanye West i håndjern: Ville ikke lade sig indlægge

Ifølge politiet ville Kanye West til en start ikke følge med, da ordensmagten nåede frem til huset.

Bildstrecke im Grossformat »
- Kanye har ikke været sig selv i et stykke tid, fortæller en kilde nu til det amerikanske medie ET. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Kanye West danner par med realitystjernen Kim Kardashian. Her ses de til MTV's Video Music Awards, som foregik i New York. Kim Kardashian var iført en meget gennemsigtig kjole, som du kan læse mere om her: Foto taget 28. august 2016 "Kimye" er Kim Kardashian og Kanye West's kærestenavn. De to har været sammen siden 2014. Foto taget 9. september 2016 Kim Kardashian og Kanye West har to børn på cv'et, nemlig Saint og North West. Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian og Kanye West på den røde løber til arrangementet "Punk: Chaos to Couture" i New York. Kim er iført en blomsterkjole fra Givenchy-designeren og ven af familien Riccardo Tisci. Foto taget 6. maj 2013 Sådan så Kim Kardashian ud, da hun ventede barn nummer to til LACMA Art + Film Gala i Los Angeles. Foto taget 7. november 2015 Realitystjernen Kim Kardashian er blandt andet kendt for at være en af de prominente stjerner i realityshowet "Keeping Up With The Kardashians". Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian forføre kameraet med hendes famøse bagdel - som hun er meget kendt for. Kim har nemlig investeret mange penge i implantater. Klik på linket og find ud af, hvor meget plastik hun har i bagdelen. Foto taget 9. September 2016. Kim Kardashian og Kanye West i matchende Balmain tøj, til the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala). Foto taget 2. maj 2016. Under modeugen i Paris i 2016 blev Kim Kardashian og Kanye West berøvet for over 10 millioner dollars. Billedet er taget da parret var til modeugen. Du kan læse mere om hendelsen ved at klikke på linket. Foto taget 2. oktober 2016. Kim Kardashian har siden overfaldet i Paris holdt sig helt sky fra diverse sociale medier som Snapchat og Instagram. Foto taget 28. august 2016 Da Kanye West giftede sig med Kim Kardashian, kom han samtidig i familie med en meget kulørt og om medieomtalt familie. Mod nogle af dem på de næste billeder. Foto taget 11. februar 2016 Kim Kardashian med hendes to stedsøstre Kylie Jenner og Kendall Jenner. Søstrene har samme mor, men forskellige fædre. Kylie Jenner tjener gode penge på sin kosmetikserie, og Kendall jenner er en af tidens mest populære modeller. Foto taget 24. august 2014 Caitlyn Jenner, tidligere kendt som Bruce Jenner, skiftede køn i 2015. Caitlyn er Kim Kardashians stedfar og var gift med Kris Jenner, som er Kim Kardashians mor. Kanye West har så stor respekt for Caitlyn Jenner, at han valgte at en voksdukke, der til forveksling lignede Caitlyn, skulle medvirke i en af hans nyeste musikvideo. I videoen ligger Caitlyn og Kanye i samme seng - sammen med en masse andre kendisser. Foto taget d. 28. februar 2016.

Klik videre og få mere information om den amerikanske rapper, Kanye West.

I mandags blev Kanye West indlagt. Ifølge en kilde tæt på den amerikanske rapper var han træt og udmattet blandt andet på grund af sit arbejdet på sit nye designsamarbejde med Adidas.

I dag kan det amerikanske medie TMZ fortælle mere om hans indlæggelse:

Ifølge politiet, opholdte Kanye West sig hjemme hos sin træner og gode ven Harley Pasternak, da de blev tilkaldt klokken 13.20 i lokal tid. Forinden havde Kanye West opført sig usammenhængende.

Like MX Kendte, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Kilder tæt på den amerikanske rapper fortæller til TMZ, at en læge blev tilkaldt, som undersøgte 39-årige Kanye West for søvnmangel. Det var efter lægens undersøgelse, at politiet blev tilkaldt. Det er dog endnu uvist, hvem der ringede efter ordensmagten.

Efter mystisk uge: Kanye West indlagt på hospitalet
Efter mystisk uge: Kanye West indlagt på hospitalet

Da politiet ankom, ville Kanye West ikke lade sig indlægge. Men det lykkes Kanyes management og politiet at overbevise den amerikanske sanger om at følge med ordensmagten.

Kanye West blev lagt i håndjern og fragtet ud i ambulancen på en båre. Håndjernene er normal procedure oplyser politiet til TMZ.

Til det amerikanske medie ET, har en kilde fortalt mere om grunden til, hvorfor faren til to lod sig indlægge:

Det var en kombination af en masse faktorer: Stress, angst, paranoia. Han gik bare ned med flaget.

Kilden fortæller til ET, at der har været flere tegn på, at rapperen havde gang i for meget til, at han kunne overskue det. Især har røveriet mod hans kone, Kim Kardashian, der skete i starten af oktober i Paris, slået ham ud.

- Kanye har ikke været sig selv i et stykke tid.

Fans raser over Kanye: Vrøvlede og skred efter tre sange
Fans raser over Kanye: Vrøvlede og skred efter tre sange

Kanye West' hustro Kim Kardashian steg med det samme på et fly til Los Angeles, da hun hørte om sin mands indlæggelse. På daværende tidspunkt opholdte hun sig i New York.

- Kim var skrækslagen, fortæller en kilde til ET.


Billeder fra Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angelesdet, hvor Kanye West er indlagt.

LÆS OGSÅ: TV: Kanye efter chok-udtalelse: Derfor støtter jeg Trump

LÆS OGSÅ: Kanye chokerer fans: Jeg ville have stemt på Trump

LÆS OGSÅ: WHAT: Her stopper Kanye West koncert og forlader scenen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Derfor har du købt blomster i dag...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx