Af - 12/09-13 07:00

Silas Holst: Andre drømmer om at spille på landsholdetSilas Holst: Andre drømmer om at spille på landsholdet

Kontrabas, step, sang og dans. Der er meget at holde styr på for Silas Holst inden premieren på musicalen 'Crazy For You'.

storybild

Silas Holst som Bobby Child i 'Crazy For You'. (Billede: Miklos Szabo)

Når Silas Holst i aften træder ind på Det Ny Teaters scene, går en 15 år gammel drøm i opfyldelse. Han spiller hovedrollen i musicalen 'Crazy For You'. En rolle, han har ønsket sig, siden han som 15-årig så musicalen sammen sted.

”Andre små drenge drømmer om at spille fodbold på landsholdet. Det er er min drøm. Det føles helt vanvittigt, at den er gået i opfyldelse. Jeg er så taknemmelig,” siger Silas Holst.

Silas Holst spiller Bobby Child, og det har krævet en del træning, da han ud over at danse og synge i musicalen skal steppe på grydelåg og spille kontrabas.

”Der er hele tiden nye ting, jeg skal lære. Det føles, som om jeg løber et maraton hver dag. Jeg skal stå alene på scenen og spille kontrabas. Det er så nervepirrende, for jeg skal jo ligne en, der har styr på det, og så går det ikke at ramme de forkerte toner,” siger han.

Det er første gang, Silas Holst har hovedrollen i en stor forestilling. At stå forrest på scenen i et kæmpe dansenummer med 40 dansere er et stort ansvar. Når premieren er overstået, at han ikke i tvivl om, hvad han glæder sig mest til.

”Når tæppet går ned efter premieren, har jeg givet alt, hvad jeg har. Så kan jeg ikke mere, og så glæder jeg mig sindssygt meget til en kold øl,” siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Efter gigantisk straffe-drama:...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx