Af - 26/09-16 14:18

TV: Kom med bag om kameraet på Casper og Franks nye filmTV: Kom med bag om kameraet på Casper og Franks nye film

Metroxpress mødte Frank Hvam og Casper Christensen på settet af deres nye projekt, ‘Dan-Dream’, som de selv kalder en ‘rigtig’ film.

KIG MED I VIDEOEN HEROVER, HVOR DU KOMMER MED BAG OM KAMERAET PÅ FRANK OG CASPERS NYE FILM.

Casper Christensen og Frank Hvam er lige nu i gang med at indspille komedien ‘Dan-Dream’ på Fyn. En film, der handler om opfindelsen af den første elbil i 1983.

Det er en ganske særlig klip fra 80’erne, der har inspireret de to herre til historien. Et tv-klip, hvor en elbil kører galt foran hele verdenspressen i Forum.

- Den skulle bare køre rundt og rundt, så hele verden ville begynde at købe bilen. Det skulle være et kæmpe eventyr. Men efter ti meter kører den direkte ind i siden af banen, siger Casper Christensen og fortsætter:

- Denne historie er jo vores Kennedy, så der er flere teorier på, hvad der skete.

Nu skal 'Klovn' vælte USA:  Stjernekomiker har købt rettighederne
Nu skal 'Klovn' vælte USA: Stjernekomiker har købt rettighederne

Hvad der sker før og efter det famøse uheld i Forum, har de to komikere selv fundet i deres film ‘Dan-Dream’, men de lover, at universet bliver et helt andet end ‘Klovn’.

- Det er en ‘rigtig’ film med manuskript, så det er noget helt andet ‘Klovn’. Og for at man ikke skal forveksle den med ‘Klovn’, så ser vi jo noget anderledes ud, siger Casper Christensen, som selv render rundt med et overskæg, mens Frank Hvam har fået fuldskæg.

- Problemet med det her skæg var, at jeg ikke skulle ligne en hipster. Jeg skal ligne en lettere usoigneret ingeniør fra 80’erne, siger Frank Hvam.

Men ingen af de to har tænkt sig at beholde deres look, når filmen er færdig.

- Jeg kan love jer for, at når den sidste scene er indspillet, så klipper jeg det her overskæg af. Det har været to-tre måneder i Helvede. Det er besværligt at spise. Og lige meget hvor jeg går, skal folk spørge til det. Så sådan en pressemøde, som vi holder her i dag, det holder jeg måske fire gange om dagen, siger Casper Christensen.

Casper: Frank og jeg havde ikke været venner i 80’erne

Hvordan var det gået, hvis I havde mødt hinanden i 1983?

Frank: - Så havde vi vel spillet noget spark til dåsen eller rundbold. Selv om du selvfølgelig var 16, og jeg kun var 14.

Casper: - Det tvivler jeg på. Jeg tror ikke, vi havde været venner på det tidspunkt.

Frank: - Hvorfor tror du ikke det?

Casper: - Fordi Frank var meget fra landet på det tidspunkt. Mere end i dag. Det tror jeg ikke, at jeg kunne lide i den alder. Det skulle være så smart som muligt. Det er jeg kommet videre fra.

Frank: - Du er til gengæld blevet mere landlig på dine gamle dage.

Kan du huske Bo fra Klovn-filmene? Det laver han i dag
Kan du huske Bo fra Klovn-filmene? Det laver han i dag

Hvad er jeres egne oplevelser med elbiler?

Frank: - Jeg er selv begyndt at køre i en dejlig lille elbil, som jeg er meget glad for. På et tidspunkt ville jeg tage den med til noget familie i Jylland for at vise den frem. Meget stolt. Men der er slet ikke den begejstring, jeg forventer. Så går det op for mig, at de i det område omkring Randers har haft adskillige elbil-eventyr om igennem 80’erne. Alle eventyr, som er endt uheldigt. Så derfor var det i familiens øjne ikke noget særligt, at jeg kom kørende i en elbil. Det var nærmere et varsel om en tragedie, der ventede.


LÆS OGSÅ: Efter 'Klovn': Se hvad Casper Christensen skal lave nu

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx