13/11-17 18:46

Forsidefrue afslører: Jeg har fundet mig en rigtig mandForsidefrue afslører: Jeg har fundet mig en rigtig mand

Forsidefruen Sarah Louise har haft heldet med sig og fundet sig en perfekt mand, som hendes børn allerede elsker.

storybild

Foto: Janus Nielsen

Udefra virkede lykken stor hjemme hos 'Forsidefruer'-kendingen Sarah Louise, hendes mand Michael Nymann og deres tre børn – Albert, Alma og Arthur. Men sådan forholdt det sig dog ikke helt bag lukkede døre, for i juli afslørede Sarah Louise, at hun og Michael var gået hver til sit.

Tiden som alenemor til tre er ikke altid helt nem for Sarah Louise, men ikke enhver mand kan slå benene væk under singlemoren. For nyligt havde hun dog heldet med sig til at finde sig den helt rigtige mand, da hun og veninden var i byen:

»Min vidunderlige veninde og nabo, Tina, tog med mig ind for at se premieren på 'Bad Moms 2'. Jeg var tæt på at aflyse, fordi jeg var træt, men hun kom en time før afgang og hjalp med ungerne, så jeg kunne blive klar og få dem puttet,« starter Sarah Louise på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Det så du ikke på tv

»Tina spejdede efter en ny mand til mig i biografen, og vi fandt ham! Han er helt perfekt. Meget godt bygget, god imod alle undtagen skurke, fed stil og ikke typen, der starter et skænderi (for han kan ikke tale). Høj, rank, meget stærk og ifølge filmene også ret velhavende og har en hemmelig grotte under sit hus. En rigtig beskyttertype, og mine børn elsker ham allerede.«

Det er dog ikke hvilken som helst mand, som forsidefruen har fundet sig. Det er nemlig en vaskeægte superhelt-figur. Se billederne af Sarah Louise og superhelten på hendes blog HER!

LÆS OGSÅ: Sarah Louise vil have lavet større…

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Det værste ved 'Forsidefruer' er…

LÆS OGSÅ: Amalie raser mod Gunnvør: Det irriterer mig faktisk rigtig meget!


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx