Af Newspaq - 24/10-14 15:17

Nøgen mand sætter ild til brystbombes hotelNøgen mand sætter ild til brystbombes hotel

Den amerikanske Baywatch-stjerne Pamela Anderson var angiveligt mål for et brandattentat på et hotel i Sverige. 35-årig mand er anholdt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den amerikanske storbarmede Hollywood-stjerne Pamela Anderson fik sig noget af et chok torsdag eftermiddag, da hun under sit besøg i den svenske hovedstad, Stockholm, nær var blevet offer for et muligt brandattentat.

Pamela Anderson spredte løgne på Færøerne
Pamela Anderson spredte løgne på Færøerne

I et offentligt rum på hotellet, som Baywatch-stjernen havde benyttet til at sminke sig i inden aftenens gøremål, opstod der brand, og da politiet ankom, fandt de en nøgen og forvirret 35-årig mand, skriver Aftonbladet.se.

- Manden er anholdt mistænkt for forsøg på mordbrand. Jeg kender ikke brandens omfang, men det var ikke specielt stort. Der var dog stor fare for spredning, siger Sven-Erik Olsson fra Stockholm politis kommunikationsafdeling.

Hollywoods brystdronning på ferie i Danmark
Hollywoods brystdronning på ferie i Danmark

Brystdronning vil skilles for fjerde gang
Brystdronning vil skilles for fjerde gang

Ud over mistanken om mordbrand er gerningsmanden også mistænkt for ulovlig indtrængen. Han blev anholdt af politiet og ført ud af hotellets bagindgang.

Ifølge svensk politi er gerningsmanden svær at afhøre, muligvis på grund af hans psykiske tilstand. Derfor er det endnu uvist, hvordan manden forholder sig til mistanken.

Pamela Anderson var i Stockholm for at deltage i talkshowet "Skavlan", som også hendes Baywatch-kollega David Hasselhoff har deltaget i.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se interviewet: Frustreret Zorniger...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx