Af Daniel Martinsen - 02/08-17 15:29

Gravid Jeanette Ottesen overrasket til skanning: ’Lige nu er det faktisk lidt svært at omstille sig’Gravid Jeanette Ottesen overrasket til skanning: ’Lige nu er det faktisk lidt svært at omstille sig’

En dreng, en dreng, en dreng, en dreng…

storybild

Marco Loughran og Jeanette Ottesen venter deres første barn. (Billede: Nils Meilvang)

Jeanette Ottesen har på intet tidspunkt i sin graviditet været i tvivl om kønnet på det lille barn, hun bærer i sin mave.

Men den danske topsvømmer har alligevel fået sig en overraskelse.

For en skanning har vist, at hun og kæresten Marc Loughran skal have en… pige. Det skriver Jeanette Ottesen onsdag på sin blog.

»Vi skal have en pige, og det er jo det vildeste at tænke på. Vi kan ikke lade være med at skraldgrine når vi snakker om det. I så lang tid havde vi regnet med noget andet. Nu skal vi tænke lyserødt,« lyder det fra Jeanette Ottesen på bloggen:

»Men lige nu er det faktisk lidt svært at omstille sig, når man har været SÅ sikker i sin sag, forstår i? Altså, det der med, at jeg allerede havde forestillet mig en dreng og måden jeg ville være mor på, til en dreng. Det er bare for vildt altså! Det er for sindssygt alle de fornemmelser man har i kroppen, når man er gravid. Det er jo det rene vanvid!«

Jeanette Ottesen meddelte i begyndelsen af juli, at hun var gravid med sit første barn. Det har betydet, at hun har sat sin svømmekarriere på standby, men hun har indtil videre åbnet muligheden for at gøre comeback i klorvandet.

At skulle til skanning var dog meget, meget mere stressende end livet som topprofileret konkurrencesvømmer. Det indrømmer Jeanette Ottesen.

»Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg var pissenervøs før denne scanning, som jo var en misdannelsesscanning. Jeg var seriøst på toilettet fire gange inden kl. blev 11.30, og jeg skulle ikke bare tisse. Ja, undskyld, men det var seriøst værre end at stå i en OL finale. Anyways, hun så, gudskelov, fin og rask ud,« fortæller Jeanette Ottesen.

Tidligt på året kom det også frem, at Jeanette Ottesen og Marc Loughran var blevet forlovet.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Danske universiteter mål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx