Af Jeppe Pedersen - 12/05-18 19:54

Kendt vært flytter til udlandet: Sådan beholder hun TV 2-jobbetKendt vært flytter til udlandet: Sådan beholder hun TV 2-jobbet

Turen går fra Tyskland til Spanien.

Stine Bjerre Casper Mortensen 3

Den kendte sportsvært Stine Bjerre Mortensen forventer at beholde sit job hos TV 2, selvom hun flytter til Barcelona med sin håndbold-kæreste, Casper U. Mortensen.

I dag bor den 36-årige vært i Tyskland, hvor Casper U. Mortensen har spillet for TSV Hannover-Burgdorf. Nu skifter han til FC Barcelona, og Stine Bjerre Mortensen mener, at hun godt kan pendle fra Spanien.

»Før har vi haft en nogenlunde aftale om, at jeg skulle være i Danmark og Tyskland en uge ad gangen. Det er dog aldrig gået helt op, da det kommer an på de events, som jeg skal dække. Her har TV2 virkelig været søde til at planlægge min arbejdskalender, og det virker heldigvis også sådan, at de gerne vil det fremadrettet, siger hun til Ekstra Bladet.

I et interview med BT fortalte Casper U. Mortensen, at han var sikker på, at Stine Bjerre Mortensen kunne få lov til at blive.

»Hun flytter med, og hun bliver på TV 2. Hun har været enormt positiv fra start af og har bakket mig op fra start af. Hun glæder sig helt vildt til at hygge sig dernede og leve det lækre liv i Spanien,« sagde han om skiftet til FC Barcelona.

Fortsætter som freelancer

Sportschef på TV 2, Frederik Lauesen siger til Ekstra Bladet, at hun ikke kommer til at fortsætte på en fuldtidskontrakt, men som freelancer.

»En af de ting, der er enormt vigtig som arbejdsgiver, er, at vi har en fleksibel arbejdsstyrke. At Stine har boet i Tyskland og har kunnet køre til Danmark nogenlunde hurtigt, hvis en medarbejder er blevet syg eller andet. Det kan man ikke, når man bor i Barcelona. Derfor kan det ikke komme på tale med en fast aftale,« siger han til Ekstra Bladet og understreger, at de er glade for Stine Bjerre og kede af, at hun flytter.

Når den ene er professionel håndboldspiller, og den anden er TV2-vært, har der været nogle karrieremæssige dilemmaer. Blandt andet blev Stine Bjerre Jørgensen en gang valgt fra som vært ved VM i håndbold, da TV2 var bange for, at der kunne skabe nogle problemstillinger, når nu hendes kæreste var spiller.

Casper Mortensen blev i 2017 gift med Stine Bjerre, efter han havde friet til hende i turistparadiset Maldiverne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Salget af ejerlejligheder tager 'et...
bt.dk
Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Magnussen i stort interview med BT:...
bt.dk
Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx