Af - 20/09-15 22:00

Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemmePopstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme

Popbandet L.I.G.A optrådte her til aften til flygtningeshowet. Bandet har haft situationens alvor helt inde på kroppen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 11. september satte trommeslageren i det populære popband L.I.G.A. sig til tasterne og skrev en trist hilsen til sine følgere på Facebook:

- Nej nej nej nej…! Jeg har lige været ude for den mest rystende og ubehagelige oplevelse nogensinde, indledte hun sit indlæg.

TV: P3-stjerner indspiller støttesang til Syrien på rekordtid - hør den her
TV: P3-stjerner indspiller støttesang til Syrien på rekordtid - hør den her

22-årige Ihan Haydar, som kom til Danmark i 2003 fra Irak, havde været en tur på Københavns hovedbanegård med morgenmad til de mange flygtninge, da hun blev udsat for en ubehagelig og rystende oplevelse.

En ifølge Ihan 60-årige ældre mand brød sig ikke om hendes næstekærlighed og spyttede efter hende.

I aften er Ihan sammen med resten af L.I.G.A. et af de optrædende bands til velgørenhedsshowet for flygtningene. Sagen fylder alt for Ihan i disse dage, så selvfølgelig er hun kommet for at støtte op - også efter overfaldet på hovedbanegården.

- Det er så vigtigt, at vi sætter fokus på problemet, fortæller Ihan til metroxpress og bakkes op af L.I.G.A.'s forsanger Nicky Russell.

- Når man har en stemme, skal man også bruge den. Jeg har kæmpe respekt for, at Ihan tager kampen op, for der er jo mange forskellige meninger. Vi er jo sammen næsten hele tiden, og det påvirker mig, når hun bliver sur eller ked af det. Det er vigtigt at fortælle, at det ikke alle sammen er 'bad guys', der kommer ind i landet.

USA: Iran og Rusland skal sikre fred i Syrien
USA: Iran og Rusland skal sikre fred i Syrien

L.I.G.A. havde 'X Factor'-vinderen Emilie Esther med på scenen under deres optræden. Også hun bakker op om sagen.

- Jeg er så glad for at kunne hjælpe. Jeg har fulgt lidt med og synes, det er forfærdeligt, hvordan de skal sættes i sådan en situation. Der skal bare hjælpes i en fart, lød det fra den unge sangerinde.

Følg med på TV2 eller DR! #HJÆLPNU #akutindsamlingforsyriensflygtninge

A photo posted by L.I.G.A (@ligamusic) on


LÆS OGSÅ: Pentagon-kilde: Rusland har fire kampfly i Syrien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx