Af Fie West Madsen - 18/03-18 19:16

Husker du X Factor-vinderen Emilie? Sådan går det hende i dagHusker du X Factor-vinderen Emilie? Sådan går det hende i dag

I videoen herover kan du se et interview med Emilie Esther på aftenen, hvor vandt X Factor i 2015.15-årige Emilie Esther tog hele Danmark med storm i 2015, da hun vandt underholdningsprogrammet X Factor. I dag har den nu 18-årige pige sat popkarrieren helt på pause og fokuserer i stedet på venner og skolegang.

'X Factor'-vinder: Det var så vildt

Det fortæller hun til DR.

Efter det store X Factor-eventyr skulle Emilie Esther dengang til Los Angeles og indspille musik med produceren RedOne, der tidligere har lavet musik for stjerner som Lady Gaga og Britney Spears. Kort tid efter oplevede hun noget, som kun få aspirerende sangerinder tør drømme om, da hun varmede op for den australske popdronning Kylie Minogue, der gav dansk koncert.

Selvom det hele gik stærkt, og Emilie Esther fik sin musik ud over rampen, så den unge pige dog ikke sig selv i det, hun lavede. Efter folkeskolen valgte hun at tage på efterskole, hvor hun også besluttede at tage en pause fra hele mediemøllen.

»Jeg følte mig lidt fanget i en kasse, hvor jeg for eksempel skulle blive ved med at poste billeder på Instagram. Og pludselig var jeg bange for at klippe mit hår for at skuffe folk. Jeg følte mig presset til at skulle tage gode billeder og leve op til den samme person, som folk havde lært at kende. Og det kunne jeg jo ikke. Så jeg tog beslutningen om at stoppe med Instagram,« siger Emilie Esther til DR, som ikke har delt billeder på Instagram siden 2016.

Efterskole Festival: Sol, nye bekendtskaber & fantastisk musik #efterskolefestivalaarhus16

Et opslag delt af EMILIE ESTHER (@emilieestherholmgaard) den

I dag er Emilie Esther gymnasieelev på Aalborg Katedralskole, hvor hun til festerne af og til må høre på folk, der driller hende en smule med hendes tidligere X Factor-deltagelse. I sådan en situation kan Emilie Esther føle sig en anelse set ned på, men det har alligevel ikke fået hende til at droppe musikken helt, og hun spiller i øjeblikket i tre forskellige skolebands for at udforske, hvad hun vil musikalsk. Den 18-årige gymnasieelev understreger dog, at man ikke skal forvente at høre ny musik fra hende lige foreløbigt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx