Af Nadia Guldbæk Welch - 16/04-18 21:29

Khloé Kardashian afslører datterens navn: 'Hun har stjålet vores hjerter'Khloé Kardashian afslører datterens navn: 'Hun har stjålet vores hjerter'

For en gangs skyld starter navnet ikke med K.

storybild

Khloé Kardashian blev torsdag mor til sit første barn. (Billede: ANGELA WEISS)

Kourtney, Kim, Khloe, Kendall og Kylie.

Det er nærmest en tradition, at kvinderne i Kardashian-klanen får et fornavn, der starter med 'K'. Noget som Khloe Kardashian også overvejede til sin egen datter, har hun tidligere afsløret. Men sådan er det ikke endt.

I et nyt opslag på de sociale medier løfter den nybagte mor nemlig sløret for, hvilket navn hun sammen med kæresten Tristan Thompson har valgt.Og valget er faldet på True Thompson, skriver Khloé Kardashian.

'Vores lille pige, True Thompson, har helt og aldeles stjålet vores hjerter og vi er overvældede af ren kærlighed. Det er en velsignelse at byde velkommen denne lille engel velkommen til familien,' skriver 33-årige Khloé Kardashian.

Den lille ny kom til verden torsdag, og det er første gang, Khloé Kardashian giver lyd fra sig efter fødslen af datteren.

'Mor og far elsker dig True,' slutter Khloé Kardashian opslaget, der er delt på både Twitter og Instagram.

Hendes mange fans må dog fortsat have til gode at få det første glimt af den lille pige, for hun er ikke med på det billede, som realitystjernen har delt.

Mens den lille ny, der er kommet til verden, er 33-årige Khloé Kardashians første barn, har Tristan Thompson en søn fra et tidligere forhold.

Og der har i den grad været baby-boom i Kardashian-klanen i 2018.

I januar fik Kim Kardashian datteren Chicago, og i februar afslørede Kylie Jenner, at hun var blevet mor til en lille pige, der har fået navnet Stormi Webster.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx