Af Laura Rode Nygaard - 27/07-17 22:21

Kendt komiker skrotter Cirkusrevyen: Derfor skal jeg ikke være medKendt komiker skrotter Cirkusrevyen: Derfor skal jeg ikke være med

Den 33-årige entertainer vender ikke tilbage.

storybild

Lise Baastrup. (Billede: Nils Meilvang)

Tidligere på måneden blev det meldt ud, at Lise Baastrup ikke skal være med i Cirkusrevyen næste sommer. Og nu afslører den unge revyskuespillerinde hvorfor - samtidig kan hun blankt afvise de svirrende rygter.

Lise Baastrup har leveret den ene parodi efter den anden under sine to sæsoner i Cirkusrevyen. Men efter årets sidste tæppefald på Dyrehavsbakken skal den 33-årige skuespillerinde videre.

Da hendes revy-pause blev meldt ud tidligere på måneden, lød meldingen, at hun havde valgt at tage sommeren fri. Grunden til denne orlov meldte historien ikke noget om, men Se og Hør erfarede efter sigende, at den 33-årige skuespillerinde havde trukket stikket for at stifte familie med sin tre år yngre kæreste Kristoffer Harris.

Det baserede de blandt andet på en udtalelse i et to år gammelt interview med Femina:

»Jeg har jo et job, hvor jeg ikke bare kan gå på barsel. Men jeg ved godt, at det skal til at være. Men jeg er jo freelancer, så det handler om at sige 'hvornår',« sagde Lise Baastrup dengang til magasinet, skrev Se og Hør.

Men nu har Billed-Bladet direkte spurgt den populære komiker, om hun stopper, fordi hun planlægger at få børn. Og det kan hun kategorisk afvise.

»Nej! Det kommer, når det kommer,« siger Lise Baastrup til ugebladet.

Til gengæld afviser hun også, at hun har taget sommeren 2018 fri for at slappe af. Hun har nemlig sagt ja til et andet projekt, som hun desværre ikke kan løfte sløret for. Det gjorde hun allerede, inden hun blev tilbudt en tredje omgang på revyscenen, og 'så klappede fælden', fortæller hun og tilføjer, at hun kommer til at savne Cirkusrevyen.

Lise Baastrup Nielsen er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2010 og fik sit store folkelige gennembrud som folkeskolelæreren Hjørdis i TV 2-serien 'Rita' fra 2012.

I 2016 og 2017 blev hun engageret til Cirkusrevyen sammen med koryfæer som Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl. Hendes plads på holdet overtages af 'Badehotellet'-stjernen Amalie Dollerup. Men står det til Lise Baastrup, betræder hun hjertens gerne scenen på Dyrehavsbakken igen en anden gang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump aflyser møde med Nordkorea
bt.dk
Profil afslører Ståles barske...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx