Af - 20/12-16 15:17; Opdateret: 20/12-16 18:19

Amalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye lookAmalie Szigethy ændrer udseende: Se hendes nye look

Hun var bange for, at ændringen ville være så markant, at hendes datter ikke kunne genkende hende.

Bildstrecke im Grossformat »
Det lyse hår er fortid. I dag er Amalie blevet brunette. - Mit hår er farvet i samme farve som mit naturlige - der er kun få nuancer til forskel. Mit hår er nu nøddebrunt, fordi det har fået lidt røde nuancer i, siger Amalie Szigethy til metroxpress. Amalie fik for sekse år siden farvet sit naturlige mørke hår helt lyst, og siden har hun været blondine. Lige ind til nu. Hun var 19 år, da hun satte sig i frisørstolen for at få farvet lokkerne lyse. Dengang den 18-årige Amalie Szigethy medvirkede i Paradise Hotel, havde hun sit naturlige mørkebrune hår, som her på billedet. Der var også en kort periode, hvor Amalies Szigethys hår var nærmest orange-gult, som her på billedet. Det var dengang, hun boede med sin daværende kæreste, Peter Birch i Peters lejlighed i Sverige. Amalie har også haft store udvoksninger i sit hår. Her kan man se, hvordan hendes naturlige, mørke hår er vokset ud i sit lyse hår. Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Her ses realitydeltageren med en af sine veninder, Camilla Dalsgaard, der selv fik et barn i oktober. Camilla Dalsgaard er kendt for sin medvirken i "Familie fra Holtewood", hvor man følger hendes to forældre, der også er kendte.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Vi kender hende som blondinen, med de høje stiletter, dyre tasker og latterfremkaldende "sprogblomster".

Men i dag passer den beskrivelse ikke helt på realitystjernen Amalie Szigethy.

I lørdags var hun nemlig til frisøren, hvor hun - efter seks år med lyst hår - besluttede sig for at få farvet lokkerne mørke.

- Man siger, at når man farver sit hår, så sker der ofte noget nyt. Jeg er lige blevet mor, så jeg tænkte, at jeg ville farve mit hår for at markere, at nu er der startet et nyt kapital i mit liv, siger 25-årige Amalie Szigethy til metroxpress.

Like MX Kendte, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Hun er fra naturens side udstyret med mørkt hår, og det var også som brunette, vi lærte hende at kende i Paradise Hotel, hvor hun dengang kun var 18 år.

- Jeg er godt tilfreds med håret, det blev lige, som jeg havde forestillet mig. Men jeg savner allerede mit lyse. Jeg skal lige vænne mig til farven, når jeg ser mig selv i spejlet, siger realitystjernen.

Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest
Amalies veninde i ærligt blogindlæg: Dette sårede Amalie mest

Beslutningen om at få farvet mørkt hår har dog ikke været hel nem.

- Jeg var lidt bange for, at min datter ikke kunne genkende mig, men der var heldigvis ikke noget der, griner Amalie Szigethy.

Se foto: Amalie har sin halvanden måned gamle datter med til gallapremiere
Se foto: Amalie har sin halvanden måned gamle datter med til gallapremiere

Hun har dog intet imod, hvis hendes nye hårfarve gør, at folk på gaden har sværere ved at genkende hende.

Jeg vil kun synes, det er fedt, hvis min nye hårfarve betyder, at jeg bliver mindre genkendt. Jeg er ovre den fase, hvor jeg synes, det er fedt at blive genkendt.
Det siger realitystjernen.

I dag har Amalie Szigethy valgt at stoppe med at lave tv.

Amalie - nu som brunette

LÆS OGSÅ: Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med

LÆS OGSÅ: Amalie har lavet et vildt vægttab siden fødslen

LÆS OGSÅ: Amalie fylder 25 år: Her er hendes sjoveste citater

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx