Af - 03/07-15 17:01; Opdateret: 03/07-15 18:16

Dansk politikerbabe er blevet singleDansk politikerbabe er blevet single

Den 20-årige politikerspire er gået fra sin kæreste, skriver hun på sin blog.

Bildstrecke im Grossformat »

Nikita Klæstrup drømmer om at blive politiker for Det Konservative Folkeparti, og hun er da også godt på vej. Der er formentlig flere danskere, som kender hende fremfor partiets formand - Søren Pape Poulsen.

Det skyldes nok ikke mindst hendes famøse 'brystbillede' samt en forside på mandemagasinet M!.

Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil
Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil

På hendes blog kan man læse, at hun i tre år har dannet par med Rune Kristensen, der stillede op for Konservative til dette Folketingsvalg, men desværre ikke blev valgt ind.

'Rune og jeg har valgt at gå fra hinanden. Dette brud er ganske udramatisk og skyldes at vi bare er vokset fra hinanden og befinder os på vidt forskellige punkter i vores liv. Vi har haft tre fantastiske år sammen, som jeg vil huske tilbage på med glæde. Det er naturligvis hårdt at skulle forlade hinanden, men vi har stadig den største respekt for hinanden og ønsker hinanden alt det bedste.'

Det skal siges, at hvis du tilfældigvis skulle gå og drømme om Nikita Klæstrup, så har hun selv tidligere fortalt, hvad hun tænder på i sin blog:

TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar
TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar

'Ja, jeg tænder på rødvinsmaver. Jeg kan faktisk ikke huske nogensinde at have tændt på muskler og en trænet krop. Jeg vil gerne kunne se, at en mand har levet – og at han har levet godt!

Fremfor at bruge tid i fitnesscenteret vil jeg hellere have en mand, som træner sit sind og sin intelligens. Jeg tænder på interessante samtaler og udveksling af idéer og livsfilosofier. En mands udseende betyder faktisk ikke det store for mig – udover at jeg har en ting for lidt gråt hår og udtryksfulde øjne. For mig handler det meget mere om, hvad en mand har af erfaringer, ambitioner, viden og så naturligvis at han har humor. Så ja, jeg tænder på rødvinsmaver og indsigtsfulde samtaler over et godt glas rødvin.'

LÆS OGSÅ: Ryd forsiden: Nikita Klæstrup smider kludene i dansk magasin

LÆS OGSÅ: Konservativ kavalergang skaber hidsig debat på Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
Falck fyrer 570 medarbejdere i Danmark
bt.dk
Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx