Af Ritzau - 25/07-16 12:03; Opdateret: 26/07-16 15:24

Rihanna til fans: Stop med at fange pokémonerRihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

Sangerinden Rihanna vil ikke have, at publikum fanger pokémoner eller skriver til deres kærester, når hun giver koncert.

Du kan også fange pokémoner på stripklub. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Spillet Pokémon Go har på rekordtid fået millioner af brugere verden over, som kan ses vandre rundt på gader og stræder i jagten på de virtuelle pokémoner. Men nu må det være nok.

Det mener i hvert fald sangerinden Rihanna, som til en koncert i weekenden opfordrede folk til at lægge mobiltelefonerne i lommerne og i stedet nyde showet.

Nintendo-aktier dykker efter lunken Pokémon-indtjening
Nintendo-aktier dykker efter lunken Pokémon-indtjening

- Jeg vil ikke se jer skrive til jeres kærester. Jeg vil ikke se jer fange pokémoner, lød det fra sangerinden til de mange koncertgængere, som var mødt op til "Needed You"-stjernens koncert.

Det er langt fra første gang, at den 28-årige sangerinde fra Barbados beder sit publikum om at vende opmærksomheden væk fra mobiltelefonerne og i stedet fokusere på, hvad der sker på scenen.

Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han
Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han

Under en koncert for nylig i London bad superstjernen også sine mange fans om at pakke telefonerne væk. Hun tilføjede dog med et grin den undtagelse, at telefonerne kunne blive fremme, hvis publikum kun tog billeder af hende.

Rihanna afslutter sin Anti World-turné 18. august i Belgien. Inden da ligger hun dog vejen forbi Skanderborg, hvor hun giver koncert til årets Smukfest.

LÆS OGSÅ: Skjult kort: Her er ALLE de Pokémon - du ikke kan se i appen

LÆS OGSÅ: 4 tips: Sådan skal du oplade dit batteri

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks mest eftersøgte mænd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx