Af - 04/01-16 13:44

Gravid Geggo i panik: - Troede jeg havde mistet barnetGravid Geggo i panik: - Troede jeg havde mistet barnet

Stephanie 'Geggo' fra 'Familien på Bryggen' fik et chok, da hun tidligt i sin graviditet begyndte at bløde.

Bildstrecke im Grossformat »

'Familien på Bryggen'-stjernen Stephanie 'Geggo' er højgravid og går i disse dage spændt og venter på, at hende og kæresten Cengiz lille datter skal komme til verden i slutningen af januar.

"Geggo" raser: Vil have lov til at bruge 40.000 på babyudstyr

Graviditeten er gået helt som planlagt, dog var de første par måneder lidt af et psykisk helvede, da Geggo var bange for, at hun ville miste barnet, eftersom hun tidligere på året havde oplevet af få en ufrivillig abort.

- Jeg skal være ærlig og indrømme at selv ved lidt luft i maven, var jeg overbevist om, at nu havde jeg mistet barnet igen. Jeg blødte faktisk i uge syv og tudede som en lille pige, for jeg var sikker på, at nu var det slut, skriver hun på sin blog.

Højgravid Geggo til boksning: - Rudy er en gentleman mens Patrick...
Højgravid Geggo til boksning: - Rudy er en gentleman mens Patrick...

Hun roser sin kæreste for at være en stærk støtte hele vejen igennem, og parret kunne da også ånde lettet op, da Geggo kom på hospitalet og blev scannet.

- Her var hjerteblink, og en lille fin alien-reje, der hoppede rundt. Vi hørte endda hjertetbanke. Jeg tror aldrig, jeg har følt større lettelse. De næste scanninger gik så fuldstændig perfekt. Vi fik tårnhøje tal til nakkefold-scanning, og alt var perfekt til misdannelses-scanning. Vi fandt også ud af, at vi venter os en lille prinsesse. Herfra kunne jeg slappe af, og nu sidder jeg i uge 36 og har en måned tilbage til termin.

Så meget har Geggo taget på under sin graviditet
Så meget har Geggo taget på under sin graviditet

Så trods de svære måneder i starten af graviditeten, tøver Geggo ikke med at kalde 2015 for sit bedste år nogensinde, hvor hun udover at vente sit ønskebarn også blandt andet fik mødt sin far i Thailand.

Selvom 'Familien på Bryggen'-familien er vant til at have et kamera-hold omkring sig, har Geggo dog valgt, at selve fødslen er for privat til tv.

- Seerne kommer ikke med til fødslen, da jeg føler, det er et privat øjeblik for os, men I vil selvfølgelig få vores lille vidunder at se i et større eller mindre omfang.

Du kan læse hele Geggos nytårsblog HER.


LÆS OGSÅ: Linse og Gustav får baghjul: Hun er Danmarks mest populære realitystjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx