Af - 27/06-16 22:45

Se Outlandish-medlems sjove Ramadan-kalender: 'Forstyr ikke, jeg er sulten'Se Outlandish-medlems sjove Ramadan-kalender: 'Forstyr ikke, jeg er sulten'

Waqas fra Outlandish elsker en god tv-julekalender. Derfor har han lavet sin egen på Instagram med ramadanen som omdrejningspunkt.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg er en sucker for julekalendere og prøver at fodre mine børn med det, så nu har jeg lavet min egen ramadan-kalender, fortæller Waqas fra Outlandish, der på Instagram hver dag uploader et sjovt billede eller en video fra sin hverdag under faste-måneden.

- Folk synes, det er sjovt, at jeg tager lidt pis på det hele. At det ikke er så højtideligt, og jeg viser, at selvfølgelig er vi sultne, når vi faster. Min ældste søn synes måske, det er lidt pinligt. Den anden dag havde han to venner med hjemme hos os. Han sagde, jeg skulle gå ud på altanen og optage, men da jeg så stod derude, kom han tilbage og sagde, at hans venner faktisk gerne ville være med i videoen, haha.

Outlandish-medlem: 'Det er ikke nemt at være far'
Outlandish-medlem: 'Det er ikke nemt at være far'

Her får du et par højdepunkter fra Waqas-ramadan-kalender. Se resten på Instagram HER.

Waqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af med
Waqas går solo fra Outlandish: Han havde noget 'lort' han skulle af medRamadan Status Report Day 4: Ever tried this? 😳 #ramadan #ramadanstatusreport #ramadankalender

A video posted by Waqas From Outlandish (@waqasalii) onLÆS OGSÅ: Se Outlandish hyldest af Jørgen Ingemann

LÆS OGSÅ: Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx