Af Kristian Dam Nygaard - 19/03-18 09:26

Mads Langers skade forværret: 'Jeg kan ikke spille guitar' Mads Langers skade forværret: 'Jeg kan ikke spille guitar'

»Det er rigtigt frustrerende. Jeg har fået tilbagefald med min skulder, så jeg ikke kan spille guitar. Jeg var simpelthen for overmodig.«

storybild

Mads Langer med kæreste til Fodboldfondens Springball 2018 i Moltkes Palæ søndag den 18. marts 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2018) (Billede: Anders Kjærbye)

Sådan fortalte Mads Langer, da han søndag aften var troppet op på den røde løber til velgørenhedsarrangementet 'Fodboldfondens spring ball' i Moltkes Palæ i København sammen med sin forlovede Julie Lillelund.

Den 34-årige popsanger var mellem jul og nytår på skiferie i de schweiziske alper med sin forlovede, popkollegaen Christopher og hans kæreste Cecilie Haugaard, da han kom slemt til skade med sin skulder, så armen røg i en slynge.

Han tog efterfølgende til Thailand for at blive behandlet af en kinesisk speciellæge, men selvom akupunktur-metoden så ud til at virke, kæmper han altså nu igen med smerter.

»Jeg syntes, det gik godt med genoptræningen, men så kom jeg til at køre lidt for meget scooter på en ferietur, som åbenbart har overbelastet skulderen, hvilket har betydet, at jeg nu er begyndt helt forfra med træningen. Det er ret mærkeligt at få taget en stor del af ens liv ud i en periode. Jeg forsøger at bruge det konstruktivt og fokuserer i stedet på blandt andet at blive bedre til at spille klaver,« lød det fra Mads Langer, der kunne afsløre, at han nu behandles i København samme sted som mange af fodboldlandsholdets profiler.

»Jeg lå ved siden af Andreas Bjelland i morges. Så lå vi på hver sin briks og råbte og skreg sammen, haha. Det er en rigtig dygtig fysioterapeut, så jeg synes, det går den rigtige vej nu, så jeg forhåbentlig kan bruge min guitar-arm igen til sommer.«

Andreas Bjelland var også med til velgørenhedsarrangement og bekræftede overfor BT at han deler fysioterapeut med Mads Langer for tiden:

»Jeg må indrømme, jeg blev overrasket, da jeg så ham dernede, haha. Jeg vidste, ikke musikere kunne få sådan en slags arbejdsskade,« lød det fra den danske landsholdsforsvarsspiller.

På privatfronten kunne Mads Langer overfor pressen også afsløre et par detaljer om sit frieri til kæresten juleaften sidste år.

Hele familien var samlet, da han ved julebordet satte sig på knæ og spurgte sin 11 år yngre kæreste, om hun ville gifte sig med ham.

»Jeg var på knæ, og hun sagde ja. Jeg havde planlagt det, så hele familien, som jeg holder meget af, kunne være der. Jeg friede juleaften, så det forhåbentlig kan blive et godt minde, som vi kan huske tilbage på om mange år.«

Han har endnu ikke fået sat dato på, hvornår brylluppet skal stå.

»Vi snakker meget om det, men vi har så travlt i år, så nu glæder vi os bare over at være forlovede, og så må vi se, hvornår det bliver.«

Mads Langer udsendte i efteråret minialbummet 'All the Times, Sometimes' hvoraf nummeret 'Flawless', der netop handler om aftenen han mødte sin forlovede på et dansegulv, er gået hen og blevet et stort hit, som i februar blandt andet sikrede ham prisen som 'årets livenavn' og 'årets danske solist' til Gaffa prisen.

Til sommer når guitar-armen er helet og klar til kamp igen, tager han ud på en stor festivalturné, hvor han blandt andet når forbi Jelling, Langeland og Tinderbox festival i Odense.

Andreas Bjelland med fru Lea til Fodboldfondens Springball 2018 i Moltkes Palæ søndag den 18. marts 2018. (Billede: Anders Kjærbye)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx