Af - 05/08-14 21:16; Opdateret: 05/08-14 21:39

Victoria Beckham sælger sit 'klædeskab' for at hjælpe mødre med HIVVictoria Beckham sælger sit 'klædeskab' for at hjælpe mødre med HIV

Den tidligere Spice Girl Victoria Beckham har tømt sit klædeskab og bortauktionerer nu 600 stykker tøj, hvor fra pengene skal gå til HIV-ramte mødre.

storybild

Den tidligere Spice Girl Victoria Beckham har tømt sit klædeskab og bortauktionerer nu 600 stykker tøj, hvor fra pengene skal gå til HIV-ramte mødre. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Er du til glimmer og glamour, er fashion-hjemmesiden THE OUTNET.COM værd at holde øje med mellem den 20. og 25. august. Under den lille uge løber en helt særlig auktion nemlig af stablen.

Beckham dater ung Hollywood-stjerne
Beckham dater ung Hollywood-stjerne

I samarbejde med støtteorganisationen 'mothers2mothers' (m2m), som arbejder for mindske smitten af HIV mellem mødre og deres babyer, sælger hjemmesiden helt unikt 600 private beklædningsgenstande fra den tidligere Spice Girl og nuværende designer Victoria Beckham.

Det skriver Reuters.

Alt fra kjoler stjernen har båret på den røde løber over smykker hun har fået af gemalen David Beckham til stilfulde stilletter kan man byde på under theoutnets auktion.

Victoria Beckham: Her er min silikone-hemmelighed
Victoria Beckham: Her er min silikone-hemmelighed

Victoria Beckham i redaktørstolen hos Vogue
Victoria Beckham i redaktørstolen hos Vogue

Victoria Beckham fortæller, at hun traf beslutningen om at sælge ud af sit klædeskab i nødhjælpens tegn efter et besøg hos en række HIV-smittede mødre i Sydafrika:

- Efter blot et par dage, hvor jeg havde været sammen med disse fantastiske kvinder og hørt mere om velgørenhedsprojektet fra Mich (stifter af m2m, Mitch Besser, red.) og hans dejlige kone, Annie Lennox, gik det op for mig, at jeg havde lyst til at gøre så meget, som jeg kunne for at hjælpe, siger Victoria Beckham i en pressemeddelelse.

Naomi skælder Victoria Beckham ud
Naomi skælder Victoria Beckham ud

Ifølge UNAIDS er de afrikanske lande syd for Sahara hårdest ramt af HIV. I 2013 var 24,7 millioner mennesker i regionen HIV-smittede. Ud af disse var 58 procent kvinder. Derudover lever 85 procent af samtlige HIV-smittede gravide kvinder i regionen syd for Sahara.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
22-årige Sabrine er lokkedue: Hjælper...
bt.dk
Stormy Daniels kæmpede med karrieren:...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx