Af Webstud/JP - 19/09-17 21:59; Opdateret: 19/09-17 22:13

Den 14-årige 'Cash me outside'-pige lander pladekontrakt til millioner   Den 14-årige 'Cash me outside'-pige lander pladekontrakt til millioner

Den bare 14-årige Danielle Bregoli, der sidste år blev kendt for at true hele publikummet i 'The Dr. Phil Show', har nu både sit eget tv-program og en pladekontrakt med Atlantic.

storybild

Daniele Bregoli - også kendt som 'Bhad Bhabie'.

Den rebelske Danielle Bregoli blev på denne tid sidste år verdenskendt, da hun truede hele publikummet i det populære 'The Dr. Phil Show' med at banke dem udenfor. Nu har hun et tv-show og en pladekontrakt.

Det skriver Soundvenue.

LÆS OGSÅ: Truede med tæsk på tv: Nu bliver kriminel 14-årig millionær

Den nu 14-årige pige truede hele Dr. Phil-publikummet med sætningen »Cash me outside, how bout dah«, da de buede af hendes dårlige opførsel. Det blev straks et meget populært meme.

Tv-psykologen Dr. Phil kunne ikke hjælpe den unge pige med de dårlige manerer, men det viser sig nu, at hun slet ikke behøver hjælp.

Siden hun var med i programmet, har den 14-årige Danielle Bregoli startet en populær YouTube-kanal, fået 10 millioner følgere på Instagram, fået sit eget tv-program og nu har hun også landet en pladekontrakt med Atlantic til flere millioner.

LÆS OGSÅ: Danielle Bregoli idømt fem års betinget fængsel

Pladekontrakten kom i hus, efter hun under kunstnernavnet Bhad Bhabie har udgivet nummeret 'These Heaux'. Videoen til nummeret er i skrivende stund blevet set 25 millioner gange på YouTube.

Nummeret debuterede som nummer 77 på den amerikanske Billboard hitliste, hvilket gør Bregoli til den yngste kvindelige rapper, der nogensinde har været at finde på listen.

Hør sangen her:

Du kan se hele den oprindelige video fra Dr. Phil herunder:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Politiet har fundet lig i nedbrændt hus
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx