Af Nadia Guldbæk Welch - 14/03-18 18:53

Gustav rasende over 'grotesk' prank: 'Håber at karma bider dem mega hårdt i røven'Gustav rasende over 'grotesk' prank: 'Håber at karma bider dem mega hårdt i røven'

Denne gang er hans familie blevet ramt, og det vil reality-stjernen ikke finde sig i.

storybild

BT Weekend interview Gustav Salinas (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Gustav Salinas er i den grad oppe i det røde felt, efter hans mor natten til onsdag modtog et meget ubehageligt opkald.

Det skriver den danske tv-personlighed i et opslag på Facebook. Her forklarer Gustav Salinas, at hans mor har modtaget opkald om, at hendes søn skulle være blevet kidnappet.

Og egentlig havde han ikke tænkt sig at melde noget ud offentligt, men fordi han mener det er så langt ude, gør han det alligevel.

»I de ti år jeg har været en offentlig person har jeg oplevet mange fucked up ting, som fx telefonfis, folk der bankede på min dør, trusselsbreve, chikane m.m. - men det er heldigvis mange år siden det sidst er sket. Men i nat gik det virkelig over grænsen! I nat ringede min mor til mig helt panisk og ude af sig selv. Der var nogen der havde ringet til hende og sagt at jeg var blevet kidnappet, og at hun skulle overføre penge,« skriver 27-årige Gustav Salinas, der for alvor blev kendt i Danmark da han deltog i 'Dagens Mand' og 'For lækker til love'.

Og han er meget klar i mælet, når det kommer til hans holdning til den 'spøg', hans mor er blevet udsat for.

»Det er virkelig en sindsyg form for 'humor' og ren chikane! Det er fint nok, hvis folk ikke kan lide mig og vil provokere mig, men ingen skal fucke med min familie! Jeg anmelder det og håber at karma bider dem mega hårdt i røven!« lyder det kontant fra Gustav Salinas.

Til Se og Hør fortæller han, at moren lige nu befinder sig i Chile, og at hun havde ringet til ham flere gange klokken fire om natten, fordi hun var så bekymret. Og Gustav Salinas fortæller, at han er ked af det på hendes vegne.

»Det er fint nok at folk ringer og laver telefonfis med mig, men jeg har aldrig nogensinde oplevet de ringer til min familie. Det er helt fucked, for min mor har aldrig prøvet sådan noget før. Hun blev megabange. Det er helt grotesk det her. Det finder jeg mig ikke i,« fortæller han til ugebladet.

Efter at have været kendt fra tv har Gustav Salinas uddannet sig til personlig træner, og han har stor succes som selvstændig med 'FitnessNU'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx