Af David Andersen - 16/10-17 10:00

Farvel, drenge: 'Game of Thrones'-stjerne er blevet forlovet med popstjerneFarvel, drenge: 'Game of Thrones'-stjerne er blevet forlovet med popstjerne

Parret har annonceret forlovelsen med et smukt Instagram-billede.

Kit Harrington og Rose Leslie

Her er en nyhed, som nok skal knuse et par hjerter hos de danske fans: Den 21-årige 'Game of Thrones'-skuespillerinde Sophie Turner er blevet forlovet med den syv år ældre popstjerne Joe Jonas.

Engelske Sophie Turner spiller Sansa Stark i successerien, hvor hendes karakter må meget ondt igennem i sit privatliv, i det hun bliver taget til fange og seksuelt tortureret af de to største sadister i hele serien - Joffrey Baratheon og Ramsey Bolton.

Så ser det noget bedre ud i virkeligheden, hvor hun har gaflet charmetrolden Joe Jonas, som har en fortid i 'Jonas Brothers' og Disney-serien 'J.O.N.A.S.'. Han er nu medlem af bandet DNCE.

De to stjerner har kun datet i et års tid, men føler tydeligvis allerede nu, at de kan få det til at fungere sammen resten af livet. Det markerer de med et smukt forlovelsesbillede på Instagram.

She said yes.

Et opslag delt af J O E J O N A S (@joejonas) den

Teksten til billedet afslører ikke andet, end at Jonas har friet og Turner sagde ja.

Nyheden kommer ikke længe efter at to andre 'GoT'-stjerner har lavet bryllupsplaner sammen. Kit Harington og Rose Leslie blev forelskede i virkeligheden, da de portrætterede romancen mellem Jon Snow og Ygritte.

Det kan du se mere om i videoen over artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx