Af - 26/08-14 21:28

Selvsikre Popstars-dommere: Selvfølgelig finder vi en popstjerneSelvsikre Popstars-dommere: Selvfølgelig finder vi en popstjerne

Medina, Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og Søren Rasted står i spidsen for Popstars, der har premiere den 7. september.

storybild

Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O'Connor tordner frem på Kanal 5 den 7. september. (Billede: Lars Sejr)

Medina er Danmarks ukronede popdronning, Søren Rasted var en del af Danmarks største internationale musiksucces Aqua og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor har nået toppen som danser og tv-vært.

Men kan de som dommere i genoplivningen af Popstars skabe Danmarks næste popstjerne? Ja, mener de selv.

- Vi kommer til at skabe en popstjerne. Vi ville ikke gå ind i projektet, hvis vi ikke troede på, at vi kunne skabe en, lyder det selvsikkert fra Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, da metroxpress møder dommertrioen.

Tidligere Popstars-vinder har succes på de skrå brædder
Tidligere Popstars-vinder har succes på de skrå brædder

Vil slå de store kanaler
Søren Rasted er lidt mere tilbageholden. Han påpeger, at der er en lang tradition for, at deltagere i danske talentshows ikke bliver til noget bagefter, men alligevel er han optimistisk i disse dage, hvor der kun er fem deltagere tilbage.

- Vi tror selvfølgelig på det, men om vi kan skabe en popstjerne er svært at sige. Vi er meget optimistiske, og det ville jo være fantastisk, hvis et program på en lidt mindre kanal kan gøre noget, som de andre ikke har kunnet gøre, siger han.

Medina bryder ind. Det var vigtigt for sangerinden, at programmet er bygget op, så dommerne i fællesskab skal finde en popstjerne, at det ikke er et program baseret på intriger og drama, som hun formulerer det. Alligevel har det ikke været nemt at sætte sig i programmets chefstol.

- Det er udfordrende og intimiderende at skulle sige til en person, som man ikke kender særligt godt, at personen ikke gør det godt nok. Jeg kan ikke lide at sige det til dem, men sådan er vilkårene, og så er det vores opgave at formidle det på en så personlig måde, som vi overhovedet kan, siger hun.

Medina om 'Popstars'-job: De skal lære hvor hårdt det er
Medina om 'Popstars'-job: De skal lære hvor hårdt det er


Nemt at sende folk hjem

Søren Rasted er ikke helt enig.

- Langt hen ad vejen synes jeg ikke, at det har været hårdt at sende folk hjem, men det er det blevet nu, hvor der virkelig er nogen tilbage, hvor man tænker ‘det kunne ligeså godt været blevet dig’, siger han og fortsætter:

- Det har været meget vigtigt for mig, at vi står sammen om at få det bedste ud af deltagerne. Der var tre ting, jeg godt kunne lide ved programmet: At man ikke har deltagere, som kun er med, fordi man skal grine af dem, at vi er sammen om det, og at vi har hver vores ekspertise. Det tror jeg, at der kommer noget godt ud af i sidste ende.

Hårde rappere langer ud efter Popstars-Jon
Hårde rappere langer ud efter Popstars-Jon

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx