Af - 27/08-15 22:30

Årets komiker fundet: Massiv reklamekampagne gav poteÅrets komiker fundet: Massiv reklamekampagne gav pote

Christian Fuhlendorffs lange kamp på de sociale medier bar frugt og kunne i aftes lade sig hylde i Operaen, som årets komiker foran sin ven og evige konkurrent Tobias Dybvad.

storybild

(Billede: Polfoto/Collage)

Cremen af dansk comedy var i aftes traditionen tro samlet i Mærsks Opera over for Amalienborg i København for at fejre dansk komik ved Zulu Comedy Galla.

Jan Gintberg glimrede ved sit fravær, da han var i gang med nogle tv-optagelser, men derudover var de der alle sammen. Selv kulturminister Bertel Haarder var i salen for at overrække talentprisen til opkomlingen Jonas Mogensen, der rystet på scenen kunne modtage sin pris og check på 100.000 kroner.

Hvem er Danmarks sjoveste Se og Hør-'pige'?
Hvem er Danmarks sjoveste Se og Hør-'pige'?

Christian Fuhlendorff har i løbet af sommeren gjort alt for at reklamere for sin nominering til årets komiker. På Facebook har han ikke været for fin til at bruge sin 5-årige datter til at skaffe stemmer, og i sit radioprogram Gandhi på P3 fik han også opfordret lytterne til at give en stemme. Det hjalp.

Manden, der for år tilbage led et knæk med 'Husk lige tandbørsten', har rejst sig og blev i aftes udråbt til årets komiker 2015 foran konkurrenterne Jan Gintberg, Jacob Tingleff og Tobias Dybvad.

Komiker: - Jeg håber ikke Amagermanden kommer
Komiker: - Jeg håber ikke Amagermanden kommer

TopGunn får serie på TV 2 Zulu - se traileren her
TopGunn får serie på TV 2 Zulu - se traileren her

Dybvad har været nomineret tre år i træk, så det må have været en halvbitter pille at sluge – selvom Dybvad og Fuhlendorff privat er gode venner.

Casper Christensen fik overrakt årets ærespris og holdt en rørende tale, hvor Frank Hvam stod ved hans side på scenen og modtog folkets hyldest. De fik naturligvis flettet en reklame ind for den nye 'Klovn'-film, men havde man også regnet med andet?

Hele showet kan ses på TV2 Zulu søndag aften.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx