Af - 18/06-16 22:21

Mascha Vang afslører: JA, vi er kæresterMascha Vang afslører: JA, vi er kærester

Mascha Vang har datet mænd fra sportens verden, Nicolas Kiesa, underholdningens verden, Andreas Bo, og nu har hun været en tur på Christiansborg for at finde sig en mands fra politikkens verden.

Bildstrecke im Grossformat »

"Mange af jer havde nok luret det, at jeg har fået kæreste. Vi har set hinanden i et par måneder, og jeg får helt ondt i maven når jeg kigger på ham. Kender I ikke det " sådan starter Mascha Vangs seneste opslag på sin blog.

Se billedet: Mascha Vang smurt ind i sit eget blod
Se billedet: Mascha Vang smurt ind i sit eget blod

Macha Vangs nye kæreste er den 39-årige, konservative politiker Rasmus Jarlov. Og hvis man spørger Mascha Vang, er han bare super sexet:

"For mange lyder ordet politiker sikkert lidt tørt, men jeg har altid interesseret mig for politik, og mange gange skrevet om det her på bloggen… Men er jo selvfølgelig ikke derfor vi har fundet sammen. Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet!" skriver hun på bloggen.

Rasmus Jarlov er en politiker, der virkelig har formået at skille vandene. Han har blandt andet ligget i krig mod Ungdomshuset, som han ikke mener har nogen eksistensberettigelse.

Rasmus Jarlov er vant til rampelyset - og var også deltager i TV 2 programmet Vild med dans forrige år.

LÆS OGSÅ: Geggo har lavet KÆMPE livsstils-ændring

LÆS OGSÅ: Geggo revser populært trick: Min datter skal ikke græde sig i søvn

LÆS OGSÅ: Kendiscaster efter Fie Laursens løgne: - Jeg er bange for, vi kommer til at se mere af det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx