01/02-18 07:27

Lisbeth Østergaard afslører: Sådan går det med graviditetenLisbeth Østergaard afslører: Sådan går det med graviditeten

'Boligkøb i blinde'-værten åbner op for, hvordan det går med graviditeten.

storybild

TV-Vært Lisbeth Østergaard (Billede: Claus Bech)

I starten af november kunne en lykkelig Lisbeth Østergaard afsløre, at tre bliver til fire i 2018, når hun og manden Ralf byder endnu et barn velkommen i familien.

Parret har i forvejen sønnen Viggo på to år, og det var ikke meningen, at de skulle have flere børn end ham. Sådan bliver det dog ikke, for til foråret kan han se frem til at få en lillebror.

Lørdag aften blev der afholdt TVPRISEN 2018 i København, og her var den smukke gravide 'Boligkøb i blinde'-vært mødt op for at få en dejlig aften. Heldigvis døjer hun ikke med de store gener på grund af graviditeten, så der var ingen grund til at blive hjemme fra en god fest:

CHOK: 'Forsidefruer'-Jackie er blevet skilt

– Det går så fint. Jeg skal slet ikke klage. Der er nogen, der har det meget værre end mig hvert fald, så jeg er glad. Og vi er også ved at være klar til nummer to. Jeg er jo været ude at købe en helt masse ting igen, for vi troede jo kun, at vi skulle have et barn, så jeg har enten solgt eller givet alt vores babyudstyr væk. Men nu er jeg ved at have fået det kradset ind igen, grinede Lisbeth, der ikke har haft samme cravings i denne omgang, som hun havde sidst:

– De første par måneder vil man jo bare gerne have hvide boller med ost, men det er vist generelt for de fleste gravide. Sidste gang, jeg var gravid, skulle jeg have alt med tang – tangchips, tangsalat og alt med tang – men sådan er det ikke denne gang, forklarede hun.

 

Lisbeth Østergaard. Gæsterne og de nominerede ankommer til Tvprisen, prisuddelingen der hædrer den danske tv-branche, i Tivoli Congress Center, lørdag den 27. januar 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2018) (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

 

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder 'Familien fra Bryggen' pause

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til TVPRISEN 2018

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: Nej tak til 'Boligkøb i blinde'

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
FCK-profil med overraskende...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx