Af - 15/03-17 07:57

'Gift ved første blik'- Christian afslører: Havde hemmelig samtale med psykolog'Gift ved første blik'- Christian afslører: Havde hemmelig samtale med psykolog

Dagligdagen er så småt begyndt for parrene i 'Gift ved første blik', og det betyder, ægteskaberne for alvor bliver sat på prøve.

Bildstrecke im Grossformat »

Det gælder blandt andet for parret Christian Lundmand Jensen og Mette Tell, der tilbragte deres bryllupsrejse på Sardinien. I aftenens afsnit fortæller Christian blandt andet, at han er i tvivl om, hvad Mette egentlig føler for ham, efter parret har tilbragt de første uger sammen.

Derfor kontakter han en af programmets psykologer for at »tale om Mette uden Mette.«

Men selv om hele samtalen foregår, uden Mette er vidende om den, så har hun alligevel stor respekt for, at han gør det, fortæller hun til BT.

Martin fra 'Gift ved første blik' afslører: Jeg spottede Birgitte to år inden programmet
Martin fra 'Gift ved første blik' afslører: Jeg spottede Birgitte to år inden programmet

Birgitte fra 'Gift ved første blik': Bliver 'trøstet' af datteren
Birgitte fra 'Gift ved første blik': Bliver 'trøstet' af datteren

»Han gør jo en masse refleksioner om det her, og hvorfor han vælger at kontakte psykologen uden at sige det til mig, og det har jeg stor respekt for. Jeg kan mærke, at han har gode intentioner omkring det, for man er jo presset og har brug for at trække sig tilbage og tænke over det,« siger hun og tilføjer:

»Jeg synes faktisk, at det var rigtig givende at se de tanker, han havde gjort sig.«

Undervejs i programmet har alle deltagerne mulighed for at tage kontakt til eksperter, der kan rådgive og lytte til deres frustrationer, ligesom de også bliver tilbudt en slags midtvejssamtale, som man ser i aftenens program.

Her møder Mette og Christian præsten Michael Brautsch, hvor særligt Christian giver udtryk for de frustrationer, han har i forbindelse med den ubalance, der tilsyneladende er i følelserne mellem de to.

»Og jeg forstår godt, at han har de her frustrationer. Han er jo et andet sted, end jeg er, og der er ikke nogen tvivl om, at Christian føler mere for mig, end jeg føler for ham, men vi forsøger at finde et sted, hvor vi kan udvikle os sammen, og vi lever jo som kærester,« fortæller hun om aftens afsnit.

Så du 'Gift ved første blik'? Derfor sad Nicolas og Camilla i akavet stilhed
Så du 'Gift ved første blik'? Derfor sad Nicolas og Camilla i akavet stilhed

Birgitte fra 'Gift ved første blik' føler sig udstillet
Birgitte fra 'Gift ved første blik' føler sig udstillet

Mette og Christian har i modsætning til flere af de andre par valgt at bo sammen i de antal uger, som eksperimentet fordrer. Og selv om der er visse udfordringer i forholdet, så var det ifølge Mette ikke noget større problem for hende og Christian.

»Det var ikke særlig svært, fordi vi begge er to rummelige mennesker og begge meget forstående.«

Se, hvordan forholdet mellem Christian og Mette udvikler sig i næste uges afsnit af 'Gift ved første blik'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx