Af - 01/05-14 07:40

Se Jim Lyngvilds hårde dom over Se og Hør efter skandalenSe Jim Lyngvilds hårde dom over Se og Hør efter skandalen

I dag sender Se og Hør første blad på gaden, efter overvågnings-skandalen begyndte at rulle i weekenden. Metroxpress har fået Jim Lyngvild til at anmelde udgaven, han betegner som 'tandløs'.

storybild

(Billede: OLUFSON JONAS)

Kan Se og Hør rejse sig fra ugens seriøse omgang beskyldninger om ulovlig overvågning af kendte danskeres kreditkort og levere et brag af et nyt blad?

Chef på Ekstra Bladet sendt på ferie efter Se og Hør-skandale
Chef på Ekstra Bladet sendt på ferie efter Se og Hør-skandale

Metroxpress fik sladder-entusiast Jim Lyngvild til at anmelde denne uges udgave af Se og Hør – og han er ikke imponeret.

Se og Hør-sagen: Nets og IBM har haft besøg af politiet
Se og Hør-sagen: Nets og IBM har haft besøg af politiet

- De har valgt at placere Dennis Knudsen på forsiden med en fuldstændig latterlig historie om, at han er på lykkepiller. Det forstår jeg slet ikke. Det må være et forsøg på ikke at være kontroversiel. Hvis man havde en forside, der hed 'hun knepper med den forkerte' eller 'Nikolaj Coster-Waldau har fået klamydia', så ville man have noget. Denne udgave kunne ligeså godt være Billed Bladet. En tandløs, kedelig udgave af Billed Bladet, lyder det fra Jim Lyngvild, der vurderer, at de har gået med en forsigtig forside, fordi de er 'pissebange'.

It-ekspert: Utænkeligt at der ikke er sat spor
It-ekspert: Utænkeligt at der ikke er sat spor

- De er pissebange for, om jorden brænder under dem. En undersøgelse viser jo, at tre ud af fem danskere vil have Se og Hør lukket.

Jim Lyngvild giver forsiden én ud af seks stjerner og slutter af:

Politiet undersøger Se og Hør-skandale
Politiet undersøger Se og Hør-skandale

- Jeg vil have en forside med folk, der har knaldet med de forkerte eller har fået sprunget lemmer af. Jeg vil ikke høre om Dennis Knudsens lykkepiller, om Ibi Støving der er ude og træne, eller Casper Christensen der har købt nyt hus. Det er Ude og Hjemme-stof. Se og Hør skal gå over grænsen. Det er den rolle, de har, og så må selv jeg bide i det sure æble engang imellem, hvis de finder på at skrive noget om mig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Spare-myte: Så dyre er dine vaner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx