Af - 07/09-16 07:14; Opdateret: 07/09-16 08:49

Derfor render Tobias Dybvad rundt med et billede af Ruben Søltoft på mavenDerfor render Tobias Dybvad rundt med et billede af Ruben Søltoft på maven

Ruben Søltoft er en rigtig kammerat.

storybild

Torsdag ankom Tobias Dybvad på den røde løber til Zulu Comedy Galla med et billede af komiker-kollegaen Ruben Søltoft på maven. Mandag aften gjorde han det igen i et afsnit af 'Dybvaaaaad'.

Hvorfor nu det?

Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'
Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'

Tobias Dybvad er for tiden igang med at samle penge ind til en komedieserie på hjemmesiden redspæt.dk. Man kan donere forskellige beløb - hvis man foreksempel donerer 10.000 kroner, så lover Tobias Dybvad at bære en t-shirt med ens ansigt på i en uge - og det er hvad, Ruben Søltoft netop har gjort.

- Det var en oplagt mulighed som en del af min 'Årets komiker'-kampagne (Ruben Søltoft var nomineret, red.). Derudover ville jeg også rigtig gerne hjælpe Dybvad med at få lidt mere opmærksomhed fra kvinder, så han måske kan få en ny 'fassere partner'. Men jeg gjorde det selvfølgelig mest af alt for at bakke op om hans og Rasmus Olsens FLOW-projekt, som allerede lyder helt vildt fedt, modigt og originalt, forklarer Ruben Søltoft og tilføjer:

- Derudover savner jeg også et nyt program, som ikke er så pisse internt. Nogle af jer sidder sikkert nu og tænker, at 'fassere partner' må have været en stavefejl.

- Vi startede som sædvanligt med en omgang diarré
- Vi startede som sædvanligt med en omgang diarré

Tobias Dybvad og kollegaen Rasmus Olsen har givet sig selv til den 30. november at indsamle seks millioner kroner. Der er indtil nu indsamlet 263.000. Hvis ikke de når op på det fulde beløb, får man sine penge igen.

Dybvad er glad for støtten fra kollegaerne og fortæller, at han i denne uge bærer et billede af sin manager på trøjen, og at det i næste uge bliver komikeren og 'Dybvaaaaad'-manuskriptforfatteren Michael 'MC' Christiansen, der har æren.

Når man betaler 10.000 kroner til projektet, tilbyder Dybvad også en anbefaling til en dygtig psykolog, så man kan få styr på sit store behov for selviscenesættelse.

TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly
TV: Sjit Happens-vennerne spiller de 4 typer, vi alle hader på et charterfly

Ruben Søltoft har ikke taget imod tilbuddet.

- Psykologhjælp? Det er ikke mig, der seriøst tror på, at jge kan samle seks millioner kroner ind til en tv-serie, haha.

Dybvaaaaad så ekstra lækker ud i aften. Uden jeg kan sætte en finger på hvorfor.

A photo posted by Ruben Søltoft (@rubenmedu) on


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx