29/03-18 16:20

Jay køber luksuslejlighed i københavnsk in-kvarter: Så mange millioner har han betalt Jay køber luksuslejlighed i københavnsk in-kvarter: Så mange millioner har han betalt

På Islands Brygge i København er der netop blevet solgt en lejlighed, der for køberen nok må have været "for lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker."

storybild

Nik og Jay indtog bøgescenen og skabte den perfekte nattefest fredag aften på Smukfest. (Billede: Helle Arensbak)

For Jannik Thomsen - nok mest kendt som Jay fra nullernes helt store hitduo Nik & Jay - har netop købt lejligheden i det københavner-kvarter, der er ligeså kendt fra tv, som sangeren selv er for sine mange hits i begyndelsen af årtusindet.

Dermed kan Jannik "Jay" Thomsen snart pakke sine mange musikpriser ned og rykke ind i de nye rammer, der ligger nær Havnebadet Islands Brygge. Det skriver Boliga Kendte.

Det har dog krævet en pengepung af en vis tyngde at kunne få lov til at skrive sin autograf på købsaftalen. 9,1 millioner kroner har Jannik "Jay" Thomsen nemlig betalt for den moderne lejlighed. Han fik sågar forhandlet et mindre afslag hjem - lejligheden var nemlig udbudt til salg for 9.475.000 kroner.

Farvel til Værløse

Der må dog også formodes at være rigelig plads til både at gå frem og tilbage samt fra side til side. Lejligheden er nemlig på lige knap 200 kvadratmeter, og så er der fire værelser.

Værløse-drengene Nik & Jay satte sig solidt på hitlisterne i nullerne med hits som "Boing!", "Hot!" og "Pop Pop!" - og de er stadig i gang med musikken.

I begyndelsen af året vandt duoen en Zulu-award som "Årets livenavn" - mens Jannik "Jay" Thomsen blandt andet har været producer på flere numre på sangerinden Marie Keys nye album.

Se hvad lejlighederne koster i kvarteret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formand om forhandlinger: De vil have...
bt.dk
Nej, nej, nu stopper det: TREDJE...
bt.dk
Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Dansk popstjerne springer ud som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx