Af - 31/01-14 07:00

Medina kan ikke huske byer der starter med HMedina kan ikke huske byer der starter med H

Firmaet Zetland udgiver i dag singlen 'Medina har slået sig', hvor journalist Rune Skyum-Nielsen blandt andet spørger ind til Medinas distræthed, som skyldes et trafikuheld for seks år siden.

storybild

(Billede: MEYER KENNETH)

Medina lider af tilbagevendende hukommelsestab. I Zetland-singlen 'Medina har slået' sig, fortæller popdronningen, hvordan et cykelstyrt for seks år siden, har gjort hende ualmindelig distræt.

Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden
Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden

- Hun havde aftalt at mødes med en veninde foran Magasin og var – ikke usædvanligt – sent på den. På den ureglementerede genvej tværs over Kongens Nytorv, tæskede hun i cykelpedalerne og overså advarslerne fra et kunstprojekt om udspændte fiskeliner midt på pladsen. Hun overså også de noget nær usynlige snore, indtil hun var så tæt på en af dem, at det var for sent at bremse. Mens cyklen fortsatte fremdriften, holdt linen stand. Inden for brøkdele af et sekund nåede den sit bristepunkt, og slyngede Medina bagover. Sangerinden hakkede baghovedet direkte i brostenene. Da hun atter slog øjnene op, var det til en klokkeklar hjernerystelse, en sammenstimlet flok strøggængere og en ambulance, gengiver Zetlands journalist Rune-Skyum Nielsen Medinas trafikuheld.

Medina indfører censur på Facebook
Medina indfører censur på Facebook

Medina reflekterer over episoden:

- Jeg tror, det er det, der har gjort, at min fornemmelse for tiden er fuldstændig lost. Min hukommelse er ret langt ude...Jeg kan heller ikke huske byer med H længere. Så hvis jeg skal optræde i en by med H, så står Steffen(Medinas, tourmanager, red.) parat. Så skal han minde mig om bynavnet rigtig mange gange, lige inden jeg går på, for ellers risikerer jeg at gå i stå, siger Medina til Zetland.

Medina flytter: Så meget koster luksuslejligheden
Medina flytter: Så meget koster luksuslejligheden

Hun går til psykolog med problemet, der opfordrer hende til at løse sudoku for at styrke hukommelsen, men det er hun ikke så klar på:

- Jeg kan ikke koncentrere mig. Sidste gang jeg skulle læse en bog, nåede jeg måske 60 sider på tre-fire timer. Det er samme problem, når jeg skal se film. Men måske har andre mennesker det på samme måde, hvis den keder dem?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx