Af Kristian Dam Nygaard - 11/09-17 18:28; Opdateret: 11/09-17 19:33

Lykkelig Wafande jubler: - Kan næsten ikke venteLykkelig Wafande jubler: - Kan næsten ikke vente

Den populære danske sanger Wafande afslører på Instagram, at han skal være far.

storybild

Torsdag d. 3. juli 2014 fotograferes der kendte forud for Rolling Stones koncerten på Roskilde Festival 2014. Wafande var her også (Billede: Betina Garcia)

Wafande har i flere sæsoner været coach for andres børn i TV2's talentkonkurrence 'Voice Junior'. Nu skal han for første gang i gang med at coache sit eget lille væsen.

Den 34-årige har siden 2015 været kæreste med den professionelle danser Nafi Lisa Gravesen. Han mødte hende i forbindelse med indspilningerne af musikvideoen til hans nummer 'Himlen for mig selv', hvor hun stod for koreografien, og nu skal de altså igang med at stifte familie, skriver Wafande på Instagram:

»Her er dagens nyhed så. Livets største øjeblik og så endda med den smukkeste kvinde i verden. Kan næsten ikke vente. Glæder mig til at møde det nyeste medlem af familien. Daddy is ready for you,« skriver Wafande til Instagram-billedet, hvor hans kæreste poserer med en lille voksende mave. Billedet afslører, at hun er 24 uger henne.

Wafande fortalte tidligere på året i sin selvbiografi 'Se mig idag', at han ikke har haft de bedste oplevelser i livet med sin egen far. Faderen forlod familien, da Wafande var helt lille, og det var først kort før hans død sidste år, at de blev gode venner igen. Det kan du læse mere om HER.

På Instagram vælter det ind med lykønskninger til de vordende forældre. Der er blandt andet et kort tillykke fra den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Mille Lentz, og på Facebook er der hilsner fra blandt andre Lasse Pilfinger fra popgruppen Djämes Braun, rapperen Jooks og skuespillerinden Therese Glahn.

Wafande er udover sin aktuelle tjans som coach i 'Voice Junior' også snart klar med ny musik fra sit sideprojekt Black Dylan sammen med produceren Nuplex.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Grimme mennesker tjener flere penge
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Efter kontroversielt drab på ulv:...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx